Programok betöltése
Fényképész, képzőművész, táncos.
Eleinte azt gondoltam, hogy majd a következő életemben szeretnék táncos lenni, de aztán pár évvel ezelőtt rá kellett, hogy jöjjek, hogy ez a szenvedély nem tűr halasztást. Leginkább butoh és a kontakt improvizációban mélyedtem el. 2016-ban elvégeztem a ZéróPlusz Tánc Stúdió szomatikus kurzusát.
Az érintés, a hang és a mozgás gyógyítóereje lenyűgöző számomra. Hiszem és szeretném másoknak is átadni, hogy a testünknek van egy önnálló bölcsessége, amit csak meg kell tanulnunk meghallani.
www.cargocollective.com/bakonyizsuzsa

 

Következő Programok

2018. április
08
április
április 8. 17:30 - 21:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Egy utazásra hívunk Titeket, melynek során kiélesítjük a látásunkat a sötétben, és felfedezzük a legbensőbb testünk, a csontvázunk örömét és szabadságát. Ha letesszük a szokásos ‘kifele nézést’, megnyílik a tér a befelé figyelésre, és a belső testünk lehetőséget kap arra, hogy szabadon kifejezze magát. Nagyon valószínű, hogy szeretnénk majd bekötött szemmel dolgozni. Elképzelhető, hogy a folyamat során egymással is kapcsolatba fogtok lépni, párban vagy kisebb csoportokban. Mindehhez biztonságos teret teremtünk és tartunk fenn számotokra. Támogatásunk és útmutatásunk fog kísérni Titeket…

Tudj meg többet »