Programok betöltése

Pici gyerek korom óta csodálattal tölt el a tánc és a zene, egy szép kar- vagy lábmozdulat, a hajlékony test.
6 éves koromban kezdtem el vele foglalkozni, szeretetét és a mindennapi életemben természetes jelenlétét a családból hozom.

Néptánc, társastánc, balett, jazzbalett, salsa, bacahata, kizomba stb., szinte mindent kipróbáltam, ami a látókörömbe került az évek folyamán, majd már felnőttként, az önismereti utat járva találkoztam először mozgásmeditációs illetve táncterápiás módszerekkel.

A tánc már magában jó kezdet volt számomra és annak az önismereti úttal való összekapcsolódása, a belső világom szabad mozdulatokban való megnyílvánulása egy olyan élmény volt számomra, amely rögtön magával ragadott.

Több hasonló foglalkozás és több módszer kipróbálása után már tudatosan kerestem azt az egyet, amelynek teljes egészében át tudom adni magam, és amelyikben legmélyebben tudom megélni a lelki folyamataimat; így találkoztam a LEMangURIÁval.

Számomra a tánc mára már az önkifejezés eszköze, ellazít, ugyanakkor feltölt és energetizál.

Elengedhetem a mindennapok stresszét, fájdalmait, átadom magam a flow élménynek, megélem a legbensőbb vágyaimat, kreativitásomat, a nőiességemet és kapcsolódhatok más emberekkel.

Mindezt az élményt szeretném átadni az óráimon a résztvevőknek is.

Telefon: 06 20 4109113

Következő Programok

2018. április
07
április
április 7. 19:30 - 21:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

A LEMangURIA szabad tánc, mely kortól, nemtől és táncos előképzettségtől független mozgásforma, egyben önismereti út, ahol a mozgáson, táncon, kapcsolódásokon keresztül tapasztalod meg Önmagad. A foglalkozások során érzéseinken és mozdulatainkon keresztül kapcsolódunk a lelkünkhöz, a testünkhöz, és megértő szellemi folyamatainkhoz, lélekmunkát végzünk testünk segítségével. Minden mozdulattal magunkról tanulunk, testtudatosságunkat és képességeinket fejlesztjük, megtanulunk bízni bennük. Megéljük az improvizáció és az érzelmi egyensúly alkotó és önkifejező erejét. A tánc élményt adó, gyógyító, személyiség- és lélekformáló ereje által megérted belső folyamataid, felfedezed…

Tudj meg többet »