Programok betöltése

Bilics Tímea, lemanguria foglalkozàsvezető

Pici gyerek korom óta csodálattal tölt el a tánc és a zene, egy szép kar- vagy lábmozdulat, a hajlékony test.
6 éves koromban kezdtem el vele foglalkozni, szeretetét és a mindennapi életemben természetes jelenlétét a családból hozom.

Néptánc, társastánc, balett, jazzbalett, salsa, bacahata, kizomba stb., szinte mindent kipróbáltam, ami a látókörömbe került az évek folyamán, majd már felnőttként, az önismereti utat járva találkoztam először mozgásmeditációs illetve táncterápiás módszerekkel.

A tánc már magában jó kezdet volt számomra és annak az önismereti úttal való összekapcsolódása, a belső világom szabad mozdulatokban való megnyílvánulása egy olyan élmény volt számomra, amely rögtön magával ragadott.

Több hasonló foglalkozás és több módszer kipróbálása után már tudatosan kerestem azt az egyet, amelynek teljes egészében át tudom adni magam, és amelyikben legmélyebben tudom megélni a lelki folyamataimat; így találkoztam a LEMangURIÁval.

Számomra a tánc mára már az önkifejezés eszköze, ellazít, ugyanakkor feltölt és energetizál.

Elengedhetem a mindennapok stresszét, fájdalmait, átadom magam a flow élménynek, megélem a legbensőbb vágyaimat, kreativitásomat, a nőiességemet és kapcsolódhatok más emberekkel.

Mindezt az élményt szeretném átadni az óráimon a résztvevőknek is.

Telefon: 06 20 4109113

Következő Programok

  • Sajnos nincs találat.