Programok betöltése

Bori Anita, szakrális intimitás, jóga, önismereti tréner

Az önmegismerés elsöprő és folyamatosan inspiráló vágyát kiterjesztettem a szexualitásomra. Így nyomorúságom ismételgetése helyett belső Élet fakadt: Érzés és Való Igazság.
Minden ember erotikus énje egyedi, megismételhetetlen, dinamikusan változó, és tanulható. A szexről való tanulás nekem nem technikák elsajátítását jelenti, hanem a  Létezés megváltoztatását. Nem a szex van bennem, hanem én Benne, mert ez olyasmi dolog, mint az Élet, vagy a Természet. TermészetSzexÉlet.

Az a fajta, tudati szabadság, amit a háborítatlan szex felé haladva, azt gyakorolva meg “kell” engednem magamnak, átvisz elképzelhetőn, rettegetten és vágyotton.

Beljebb és beljebb kerül a hatalom és a rend.

Nőiségem felfedezésében meddig mehetek még mélyebbre? Hány kollektív és saját gyógyulás, áldozat árán látom egyre tisztábban: mennyire félelmetesen és fenségesen erős és zabolátlan, puha, ölelő és követő vagyok?

Az intimitás önmaga jogán kér figyelmet, hogy végre végre felnőtt életünkben is használjuk, éljük, adjuk, fogadjuk. A biztonságos erotikus tanulás több, mint fontos! Forradalom.

Telefon: 06 30 8563352
Honlap: anaana.hu

Következő Programok

  • Sajnos nincs találat.