Programok betöltése

A nevem Bori Anita. Tanulmányaimat az emberismeret fizikai, mentális, energetikai, ősi és modern, keleti és európai aspektusai szerint végeztem és végzem. Taníthatok jógát, segíthetek szülés mellett, foglalkozhatok gyógypedagógiai-pszichológiai terápiával, énekelhetek, argentin tangózhatok. A természetben élek fák, mókusok és madarak között. Elkötelezett és rendszeres gyakorlással olyanná formáltam magam tizenöt év alatt, amiről álmodni sem mertem kislányként, kamaszként vagy fiatal nőként.

Ennek a folyamatnak nagyon fontos állomása volt, amikor célzottan az intimitás és szexualitás felfedezésére indultam. Kellett hozzá jó adag bátorság és kíváncsiság is, és sokszorosan megért minden, akár nehéz pillanatot! Amit tanítok, éppen ez: önismereti utat a testtudat, az intimitás és/vagy az erotika mély, eredeti természetének felfedezésével, az ösztönök szintjének kitiszításával és meghaladásával.

Szakrális Intimitásnak nevezem mindezt együtt. Kicsit hosszabban: a szív és testiség jógája. Testtudat, intimitás- és erotikus tanítás nőknek és férfiaknak nemi és/vagy párkapcsolati identitástól függetlenül. Teljes önismeret.

Telefon: 06 30 8563352

Következő Programok

  • Sajnos nincs találat.