Programok betöltése

Garda Ildikó pszichológus, egyéni terapeuta és önismereti csoport vezető.

Foglalkoztat az emberi megnyilvánulások sokszínűsége, az egymásra való figyelés, a valódi kapcsolódás gyógyító ereje. Fontos számomra a hitelesség, szakmai tudásomat mély önismereti munka egészíti ki. Az általam használt módszereket felhasználói oldalról is ismerem.

Önismereti csoportokat vezetek, pszichodramatikus, mozgás és művészetterápiás eszközöket használva, illetve egyéni tanácsadás keretében segítem a hozzám fordulókat.

A fesztiválon tematikus bodywork műhelyeket tartok, melyeken megtapasztalhatod a magaddal és másokkal való kapcsolódás örömét és kihívásait.

A bodywork egy táncterápiás gyökerekkel rendelkező önismereti módszer, mely segíti érzelmi és szociális fejlődésünket.

Zenével, mozdulatokkal és érintésekkel „fűszerezett” gyakorlatok segítségével tárjuk fel belső működésünket, engedjük letisztulni érzelmeinket, megélni határainkat, engedjük el gátló beidegzéseinket. A csoport elfogadó, biztonságos közegében tapasztalhatjuk meg az érintés erejét.

Csökkennek a feszültségeink, nő a belső egyensúlyunk és válunk egyre tudatosabbá.

A felajánlott gyakorlatokban való részvétel nem kötelező, mindenkit bátorítunk a saját belső igaza megélésére. Tiszteletben tartjuk saját és társaink határait!

Garda Ildikó

Következő Programok

  • Sajnos nincs találat.