Programok betöltése

Garda Ildikó pszichológus, egyéni terapeuta és önismereti csoport vezető.

Foglalkoztat az emberi megnyilvánulások sokszínűsége, az egymásra való figyelés, a valódi kapcsolódás gyógyító ereje. Fontos számomra a hitelesség, szakmai tudásomat mély önismereti munka egészíti ki. Az általam használt módszereket felhasználói oldalról is ismerem.

Önismereti csoportokat vezetek, pszichodramatikus, mozgás és művészetterápiás eszközöket használva, illetve egyéni tanácsadás keretében segítem a hozzám fordulókat.

A fesztiválon tematikus bodywork műhelyeket tartok, melyeken megtapasztalhatod a magaddal és másokkal való kapcsolódás örömét és kihívásait.

A bodywork egy táncterápiás gyökerekkel rendelkező önismereti módszer, mely segíti érzelmi és szociális fejlődésünket.

Zenével, mozdulatokkal és érintésekkel „fűszerezett” gyakorlatok segítségével tárjuk fel belső működésünket, engedjük letisztulni érzelmeinket, megélni határainkat, engedjük el gátló beidegzéseinket. A csoport elfogadó, biztonságos közegében tapasztalhatjuk meg az érintés erejét.

Csökkennek a feszültségeink, nő a belső egyensúlyunk és válunk egyre tudatosabbá.

A felajánlott gyakorlatokban való részvétel nem kötelező, mindenkit bátorítunk a saját belső igaza megélésére. Tiszteletben tartjuk saját és társaink határait!

Garda Ildikó

Következő Programok

2018. április
07
április
április 7. 19:30 - 21:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

A bodywork egy mozgásos önismereti és terápiás módszer, mely segíti érzelmi és szociális fejlődésünket.Gyere és a tapasztald meg  a testeden és a mozgásodon keresztül az intimitással való viszonyod! Az intimitás szó jelentése legbelsőbb. Használjuk testi és lelki közelség kifejezésére, szoros kapcsolata van a bizalommal, a megnyílással, kitárulkozással, elfogadással és a szeretettel. Emberi létünk egyik legalapvetőbb szükséglete Te hogyan kapcsolódsz magaddal és másokkal? Mit okoz benned a közeledés és az érintés, gondolatok, érzések és a tested szintjén? Bizalom vagy félelem, meghittség…

Tudj meg többet »
08
április
április 8. 11:00 - 12:30
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Interaktív foglalkozásra hívunk. A bodywork egy mozgásos önismereti és terápiás módszer, mely segíti érzelmi és szociális fejlődésünket. Az ember társas lény. Legnagyobb traumáinkat, sérüléseinket számunkra fontos emberi kapcsolatainkban szerezzük. A bizalmat visszaépíteni, gyógyulni szintén kapcsolataink által tudunk. A foglalkozáson befele figyelésből mozdulva indulunk új utakat találni magunkhoz és másokhoz.

Tudj meg többet »