Programok betöltése

Kékes Réka, érintésművész, intimitásoktató

Érintésművész, intimitásoktató.

2011 óta foglakozom egyénre szabott tanácsadással és coachinggal testtudatosság, szexualitás, intimitás és kapcsolati témákban. Gyakorlati tapasztalataimat a szexualitás szélsőséges területein is megszereztem – egészen a szexmunkától kezdve a tantrikus beavatásokig. Munkámat különféle testtudatosságot fejlesztő módszerek – sámánikus, tantrikus és más bodywork technikák határozzák meg – melyek a tradicionális megközelítések újraértelmezését és integrációját teszik lehetővé a mai kor embere számára. Jelenleg az egyéni folyamatok mellett workshopokat, előadásokat, képzéseket tartok.

Az ESSENSE℠ újkulturális mozgalom és központ alapítójaként feladatomnak tartom a szabadságba és orgazmikus életbe vezető út hirdetését és felvállalását -a test-lélek-szellem egységének teljes tiszteletét és elfogadását. Az életet pedig egy izgalmas önfelfedezésnek, teremtésnek, mely egy folyamatosan kibontakozó alkotás – önmagunk őszinte önkifejezése.

Szakterületeim: szexuális energiamunka, kapcsolati energetika, érintésművészet, feminin-maszkulin integráció, energetikai testorgazmus.

Nemzetközi Képzéseim:
2017 Észtország – Certificated Dearmouring Training
2016 Dánia – Tantric Full Body Energy Orgasm Course (Andrew Barnes)
2016 Lengyelország – SSSex Training (ISTA)

Honlap: kekesreka.hu

Következő Programok

  • Sajnos nincs találat.