Programok betöltése

Lancsin Zsuzska, érintésművész

Elhivatottságom a feltétel nélküli szeretet közvetítése és önmagunk minél teljesebb megtapasztalásának segítése. Intimitás és szexualitás témában is segítem a hozzám fordulókat. Érintéssel, masszázzsal és ezek oktatással foglalkozom. Időnként workshopot tartok “Érintéstől a szexualitásig” – címmel. Fontosnak tartom, hogy felébresszük magunkban a kíváncsiságot és felfedezőkké váljunk. Azt vallom, hogy az ember a test-lélek-szellem összefüggő rendszere, és hogy mindezek energiája hat egymásra. A figyelem, a jelenlét, a szeretetteljes elfogadás – egyszóval az intimitás – képes olyan teret (szakrális teret, szentséget) létrehozni, melyben megtörténhet a megnyílás, az ellazulás, oldódnak a blokkok, és ilyenkor az ember saját maga képes a gyógyulásra.

Magam is járom az utamat, felfedezem az Élet egyszerű szépségeit, és megélem, hogy az élet, öröm, csoda, egyfajta szentség. Beavatódásaimban megérzéseim vezettek nagyszerű emberekhez. Hiszem, hogy az felszabadultság iránti vágy, bátorságot ad ahhoz, hogy merjünk önmagunk lenni.

A szeretetteljes szexualitás gyógyító erejű, a szexuális energia, életenergia. Ezért fontosnak tartom azoknak a nehézségeknek a feloldását, amik megakadályozzák az Élet áramlását. Ezt a felfedezést, tapasztalást segítem masszázzsal, figyelmemmel, jelenlétemmel.

Következő Programok

  • Sajnos nincs találat.