Programok betöltése

A gyakorlatok, melyeket megosztok, segitenek, hogy minél többet Flowban legyünk. Természetes, testünknek és szellemünknek legoptimálisabb állapota ez, ahol tudatosan megélhetjük az egységben, egészségben és balanszban létet Önmagunkkal. ​Fesztelenül a saját természetességünket megtalálva járhatjuk az utunkat és kapcsolódhatunk, úgy ahogy Önmagunk számára a legmegfelelőbb.

2006-ban elmentem Magyarországról és kezdetét vette egy izgalmas 7 éves külső és belső utazás a világban. Éltem Angliában, Spanyolországban, Görögországban, Németországban és tanultam Tájföldön, Svájcban, Olaszországban és számos más helyen… 2010 óta osztom meg a tudásom és 2012 óta tanítok saját tanfolyamokat és workshopokat.

2010 óta a School of Free Flowal utazom a világban és 2016 óta a Tudatos Szex Alapítvánnyal dolgozom, ahol a szexualitás holisztikus megközelítése – az intim kapcsolatokat az emberi lehetőségek tág tereként értelmezi.

A testünk és érzelmeink kiemelt szerepet kapnak a munkám során, hiszen a test, mint lakmuszpapír jelez. Mivel lehetne egyszerűbben és gyorsabban hatni a testre, mint az érintéssel, legyen az önmagunk, egy másik ember vagy egy csoport által. Ahogyan az emlékeink élményekként tárolódnak a tudatunkban ugyanúgy tárolódnak a testünkben is sok módon, legtöbbször reflexekként és kondíciókként. Éppen annyira fontos a tudatos minták elengedése, mint a Testi mintáké, hiszen nem csak a tudat hat a testre, a test befolyásolja a tudatot.

Telefon: 06 70 3442879

Következő Programok

  • Sajnos nincs találat.