Programok betöltése

Pintér Árpád Zoltán, érintés terapeuta, Fejmasszázs és Lomi Lomi Nui oktató

Mindig érdekelt, hogy tudnék segíteni másoknak. A mozgás nagyon fontos volt számomra így kezdtem el foglalkozni az emberek kondíciójának fejlesztésével, és közérzetének javításával 1996-ban. Tapasztalatom hogy a rendszeres mozgás jelentősen javítja fizikai közérzetünket, szellemi teljesítőképességünket és igen jótékonyan hat lelki egyensúlyunkra is. A sok mozgás mellett hamar rájöttem, hogy egy kimerítő nap vagy edzés után egy megfelelő masszázs tökéletes levezetés. Megnyugtat, felfrissít, kényeztet, feltölt energiával és lehetőséget ad csak magammal foglalkozni az alatt az 1- 1,5 vagy 2 óra alatt. Már tudtam milyen kapni, de nagyon vágytam a tapasztalásra, hogy milyen adni. Milyen megérinteni a másik embert úgy, hogy ezzel segíthetek neki.

2000-ben nekivágtam és hobbi-szerűen használtam családtagok, barátok kezelésére a masszázst. A pozitív visszajelzések és bátorítások után – valamint egy csodálatos polinéz masszázs tapasztalat hatására – 2006-ban felfedeztem az ősi polinéz masszázstechnikák és a mögötte rejlő szellemiség egy területét, elvégeztem a Ma-Uri masszázs tanfolyamot. Innen egyenes út vezetett más masszázsok megismeréséhez. Még ebben az évben Közérzetjavító és frissítő masszőr végzettséget szereztem. Egyre jobban érdekeltek az ősi kultúrák által használt és bevált kezelések, valamint a mögöttük rejlő tudás és szellemiség. Folytattam az ismerkedést, majd megtanultam az INKA masszázst, a Lomi Lomi Nui-t, a Hawaii Hot Stone masszázst, az Ayurveda masszázst.

Hálásan köszönöm mindenkinek akitől tanulhattam de külön köszönet két tanítómnak Überhardt Ancsa Zsófiának és Witold Kucharchzyknak a tapasztalásokért!

Hosszú évek tanulmányai és tapasztalatai alapján – és önös érdekből is, mert imádom, ha a fejemet masszírozzák –  kifejlesztettem az ALOHA Fejmasszázst. Úgy gondoltam, hogy ezt a tudást szeretném másoknak is átadni, így 2014 óta tanítom is.

Tudásomat a napi gyakorlat és a folyamatos képzések alapján fejlesztem tovább, hogy egyre mélyebben ismerhessem meg a masszázsoknak az emberi testre, a lélekre és a szellemre gyakorolt hatásait.

Telefon: 06 30 4408677
Honlap: www.lomilomi.hu

Következő Programok

  • Sajnos nincs találat.