Programok betöltése

Polonkai Marianna Mirjam

Egy Út-on járó Út -kereső Nő vagyok.

Szűz Máriához tartozó lélek.

Hiszem, hogy azért születtünk le a Földre, hogy szeretetet tanuljunk és szeretetet adjunk.

Valamikor …egy  szép este az Intimitás fesztiválon, hófehér, földig érő ruhában, kibontott vörös hajjal   egy „ tantra este” című programra jelentkeztem. Félhomályban úszó tér, körben sok –sok ember ült és egy szabad hely.  Azt sem tudtam hol vagyok s mi fog történni velem. Leültem s kis idő múlva megfogta a kezemet Solymári Gyuri…és ezzel „bevezetődtem” a tantra misztikus világába. Szép mese? A legszebb az Életemben, mert az Intimitás egy mélyebb fokára léphettem.

Azóta nagy Utat jártam be. Enyém lett a tantra, meditáció, jóga, masszázs, transztánc, mantrák szeretete. Sok tapasztalás, megélés, a Fény és Árnyék Jelenléte.

Jelenleg Ön-magam Idejét élem, és emiatt csak privát egyéni és páros tantra estéket, tantra masszázs tanítást, meditációkat tartok. Bármily tudást, amit tudok, átadok Szívemből.

Örülök neked, ha felkeresel, ha épp megpihenni, érzékeid és Szíved nyitni, intimitásodat megélni vágyod.

Mirjam

Telefon: 06 20 9231512

Következő Programok

2018. április
08
április
április 8. 15:30 - 17:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Ezen az estén, a tavaszi szellők szárnyán, illatos, intim, térben megpihenünk a tantrikus érintések csodájában. Tantra is egy Ön-ismereti út. Ön-magunk megismerése és kiteljesítése. Felszabadulás és az „Isteni szeretet útja”, szeretünk s befogadjuk mások szeretetét. Ezen az estén nyitjuk Szívünket meditációban s megérkezünk a Jelenbe, mantra rezgéseivel emeljük nyugalmunk. Majd ebben a meghittségben átitatott térben, páros gyakorlatokkal kapcsolódunk. Érintünk. Női és férfi energiák egybeolvadása. Az est másik részében Szeretetmasszázs lesz. Az egész testet finom energiával, simító, simogató, gyógyító érintésekkel elringatjuk.…

Tudj meg többet »