Programok betöltése

Radványi Kornélia, Craniosacralis biodinamika kezelő

Mindig pörgős, dinamikus életet éltem, folyamatosan kerestem/keresem az új dolgok megismerését, a világ mélyebb megértését. Mindeközben sok éven át megtapasztaltam az üzleti világban dolgozó emberre nehezedő nyomást, feszültséget, amelyek az egészségemet, lelki-mentális hogylétemet negatívan befolyásolták, nőiségem megélését gyengítették. Segítettek azonban abban, hogy rálássak arra, olyan céloknak próbálok megfelelni, amelyek nem az én céljaim, hanem egy vállalat, a családom, más emberek céljai. Ekkor döntöttem úgy, más utat választok.

Saját önismereti munkám leginkább arra tanított meg, hogy senki más, csakis én vagyok saját magam gyógyítója. Így a külső segítség, amellett, hogy jelentősen támogatta fejlődésemet nem arról szólt, hogy valaki kívülről mondja meg, mi a helyes út számomra. Ráeszméltem arra, hogy a saját válaszaimat csakis én tudom megadni. Tudom, és naponta tapasztalom, hogy a testem sohasem hazudik. Mély meggyőződéssel hiszem, hogy a testünk intelligenciája mindig segít az élet kihívásainak megoldásában, a fejlődésben.

Craniosacralis biodinamika kezelőként nap, mint nap látom azt, hogy minden emberben megvan az öngyógyítás képessége. Testünknek-lelkünknek legtöbbször nincs szüksége direkt irányításra vagy „megmondásra”, hogy mi a helyes vagy helytelen számára. Az emberi test és lélek intelligenciája pontosan tudja, hogy éppen akkor mire van igénye, és ezt ki is fejezi, csupán figyelnünk kell rá, jelen vagyunk vele.

Az a szívem vágya, hogy mindenki saját maga gyógyítójává váljék. Tudom, hogy mindannyian képesek vagyunk erre. Ebben a folyamatban kísérlek Téged szeretettel.

Telefon: 06305254849

Következő Programok

  • Sajnos nincs találat.