Programok betöltése

Takács-Honti Mónika, lomi lomi nui masszőr

Takács-Honti Mónika vagyok, 1979-ben születtem Budapesten. Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok. A napi rutinból mindig szerettem kitörni, színessé tenni a mindennapokat. Éreztem, hogy az ember életének meghatározott célja van az „egyszerű” tapasztaláson túl. Több, mint 15 éve láttam neki ennek a felfedező útnak sok önfejlesztő módszer segítségével. A különböző holisztikus rendszerek (kineziológia, deeksha, SVT…) és mozgásformák (chi kung, táncmeditáció, NIA…) támogatásával jutottam egyre előrébb az önmegismerésben. A tánc nagyon fontos része az életemnek, végül ez vezetett el a lomi lomihoz is.

A lomiban találtam meg azt, amit mindig is kerestem: önmagamat. Olyan módszert szerettem volna, amit sajátomnak érzek, és ezáltal hitelesen tudok segíteni az embereknek.

A lomi olyan, mint egy tükör, ami folyton másik szeletkéjét mutatja meg saját lényemből, mindig azt, ami éppen aktuális és meg kell látnom. Ezáltal tanulok mindig valamit a saját magam és a világ működéséről, és így tisztulnak, válnak egyre élőbbé a dolgok körülöttem. Ugyanakkor a vendégek számára is tükör lehet, a sajátjuk. Ők is pont annyit láthatnak meg benne, amennyit szeretnének és szükséges. Így jöhetnek felismerések, amelyek segítenek a fejlődésben.

Masszázsaim során megtapasztaltam, azt a hatalmas gyógyító energiát, ami jelen van ebben a több ezer éves múltú hawaii művészetben.

Köszönettel tartozom tanítómnak Überhardt Anikónak, aki lehetővé tette számomra, hogy részese lehetek ennek a csodának.

Telefon: 06705262765

Következő Programok

  • Sajnos nincs találat.