Események betöltése
08
április

ALOHA Fejmasszázs interaktív bemutató (csoportos foglalkozás)

2018-04-08 13:30 - 15:00
  • Ez az esemény elmúlt.

Mély kapcsolódás a lelkünkhöz a fej masszírozásán keresztül?

Megélni a mély intimitást a fej masszírozásán keresztül?

Ellazulhat az egész testem, miközben csak a fejem masszírozzák?

Gyógyulhatok csupán a fejemet érő szeretetteli érintéstől?

A válasz: IGEN.

Szeretsz szeretni?

Szeretsz érinteni?

Szeretsz kényeztetni?

Szeretsz szeretve lenni?

Ha ezekre a kérdésekre is IGEN a válaszod, tarts velem és tapasztald meg az ALOHA Fejmasszázst egy interaktív bemutató keretében.

Miben segíthet?

Az ALOHA Fejmasszázs a legintimebb masszázsok közé tartozik, hiszen a fejünk a legintimebb testrészünk. Szellemnek, léleknek és fizikai testnek egyaránt segít az öngyógyulásban. Mély relaxációban megtapasztalhatunk olyan érzéseket, folyamatokat, rájöhetünk összefüggésekre, melyek éber állapotunkban rejtve maradnak. Kiválóan alkalmas még relaxációra, kisebb fejfájások csökkentésére, elmulasztására, a fejbőr keringésének fokozására, a szem fáradtságának csökkentésére, az arcbőr keringésének, tápanyaggal való ellátásának fokozására. Terápia-szerű használatával elérhető a migrénes fejfájások hatékony csökkentése, megszüntetése, alvászavar problémák csökkentése, a hajhagymák növekedésének fokozása, az arcbőr rugalmasságának növelése, hogy néhány jótékony hatását említsem.

A néző aktív vagy passzív részesévé válhat az előadásnak aktuális szükségletétől, érzéseitől, állapotától függően, ami a bemutató alatt is változhat. Lehet, hogy túlcsorduló szeretetével ajándékozza meg a jelenlévőket, lehet, hogy töltekezik mások érintésével és lehet, hogy a megfigyelő szerepében fog különleges élményekkel gazdagodni.

Nézők és Aloha masszőrök egy térben válnak egymás kezelőivé és kezeltjeivé.

Részletek

Dátum: 2018-04-08
Időpont: 13:30 - 15:00
Esemény kategóriák: ,

Helyszín

Helyszín: Aum jóga központ
Cím: Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép
Telefon: 06 30 495 4760