Programok betöltése
04
június

Érintés és mozgásterápia – egyéni kezelések Bojtár Tamással

2017-06-04 14:00 - 20:00
  • Ez a program véget ért.

 

Mozgásunk hűen tükrözi belső lényünket, állapotunkat. Következtethetünk belőle tudatalatti tartalmainkra, feltárulnak kapcsolati mintáink.

 

Gyerekkorban megtanuljuk, hogy a figyelem és szeretet iránti kiapadhatatlan vágyunkat úgy tudjuk kielégíteni, ha mások kedvére teszünk. Ha ez nem jár sikerrel, akkor védelmi mechanizmusokat építünk ki a fájdalom és csalódottság elviselésére. Érzelmi páncélzat alakulhat ki bennünk, ami „megvéd” saját érzéseinktől, vágyainktól. Sokunk nem csak mozdulataiban, hanem a többi emberhez való kapcsolódásában is hordozza ezt a páncélt. Nehézséget okoz az érintés, annak minősége, és a másik ember testével való kapcsolódás.

Az Érintés- és Mozgásterápia egy olyan biztonságos sziget, ahol magadra tekinthetsz és negatív következmények nélkül kipróbálhatsz új mintákat.

A 2 vagy 3 órás folyamat – melyet a fesztivál keretében 60 percre szűkítünk le – beszélgetéssel kezdődik, mely során felszínre kerül az alkalom aktuális fókusza. Ezzel megyünk tovább kontakt improvizációs gyakorlatokkal, bodywork alapú közös mozgással. A figyelem szakrális terében a folyamatod életre kel, és bejárja azt az utat, amit meg akar mutatni magából.

Teljes szabadságod van abban, milyen mértékben mész bele ebbe a folyamatba,  nem történhet veled semmi olyan, amit nem szeretnél.

 

Lezárásként tudatosítjuk magunkban a megéléseinket, hogy azok beépüljenek mindennapi életünkbe.

Figyelem: erre a programra előzetes telefonos jelentkezés kötelező. Kérjük hívd a 06 70 5042068 telefonszámot!

Részletek

Dátum: 2017-06-04
Időpont: 14:00 - 20:00
Program kategóriák: