Események betöltése
31
március

Gyógyító intimitás – bodywork műhelymunka (csoportos foglalkozás)

március 31. 17:30 - 19:00
  • Ez az esemény elmúlt.

Mit jelent számodra az intimitás? Hogyan tudsz kapcsolódni magaddal és másokkal? Mit okoz benned egy másik ember közeledése, érintése, gondolatok, érzések és a tested szintjén? Mi az ismerős számodra a bizalom vagy a félelem, a meghittség vagy a szorongás, a megnyílás vagy a bezáródás?

Gyere és a tapasztald meg a testeden és a mozgásodon keresztül az intimitással való viszonyod!

Az intimitás szó jelentése legbelsőbb. Használjuk testi és lelki közelség kifejezésére, szoros kapcsolata van a bizalommal, a megnyílással, kitárulkozással, elfogadással és a szeretettel. A kapcsolatokra való képesség feltétele és emberi létünk egyik legalapvetőbb szükséglete. Mai kultúránkban az intimitás fogalma a szexualitással és a szerelemmel fonódik össze, korlátozva valós igényeink megélhetőségét.

A bodywork egy táncterápiás gyökerekkel rendelkező önismereti  módszer, mely segíti érzelmi és szociális fejlődésünket.
Zenével, mozdulatokkal és érintésekkel  „fűszerezett” gyakorlatok segítségével tárjuk fel belső működésünket, engedjük letisztulni érzelmeinket, megélni határainkat, engedjük el gátló beidegzéseinket. A csoport elfogadó, biztonságos közegében tapasztalhatjuk meg a kapcsolódás minőségeit, a tudatos érintés erejét. Tiszteletben tartjuk saját és társaink határait.

Részletek

Dátum: március 31.
Időpont: 17:30 - 19:00

Helyszín

Helyszín: Aum jóga központ
Cím: Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép
Telefon: 06 30 495 4760