Programok betöltése
04
június

Haptonómia – a kapcsolódás öröme – 90 perces kezelések – Iglói Attilával

2017-06-04 09:00 - 21:00
  • Ez a program véget ért.

A haptonómiás kapcsolódás megengedő, meghívó, befogadó. A terapeuta az érintésével meghív arra, éld át, de legalább képzeld el, hogy meghosszabbodsz a testébe. Ez a kapcsolódás megváltozott tudatállapotot hoz létre (alfa, théta, delta-agyhullámok jelennek meg): mélyen ellazulsz, testi feszültségeid, fájdalmaid oldódnak. A testedben elraktározott lelki sérüléseid is megjelenhetnek, tudomásul veheted létezésüket és elengedheted őket. Aki érint, a terapeuta, tanúként van melletted, megtart és elfogad, meghallgat Téged.

A haptonómiás test-lelki munka hatására helyre állíthatjuk az egész-ség érzetét, megérezzük saját alapbiztonságunkat, mellyel újrateremtjük az életbe vetett bizalmunkat, kompetenciaérzésünket és ezzel új, örömteli kapcsolódásaink előfeltételét. Szeretettel invitállak a kapcsolódásra!

(A fesztivál ideje alatt egyszerre hirdettem meg vízi és szárazföldi kezeléseket. A jelentkezők igényei, száma alapján alakul ki a végleges időbeosztás.  Pl. szombat délelőtt vízben, délután szárazon, vagy szombaton egyik helyen, vasárnap a másik helyszínen dolgozunk.)

Figyelem: erre a programra előzetes telefonos helyfoglalás kötelező. Kérjük, hívd a +36303260025 telefonszámot.

Erre a programra az Érintés fesztivál karszalag nem jogosít fel.

A 90 perces kezelés ára 3000 Ft/fő vagy pár, mely a helyszínen fizetendő. A kezelés mélysége miatt nincs lehetőség rövidebb kipróbálásra.

Részletek

Dátum: 2017-06-04
Időpont: 09:00 - 21:00
Program kategóriák: , ,

Helyszín

Helyszín:

Előadó/oktató