Programok betöltése
03
június

Healing Dance – 20 perces vízi kezelés kóstolók – Meggyes Alexandrával

2017-06-03 09:00 - 18:00
  • Ez a program véget ért.

A Healing Dance testmeleg vízben folytatott holisztikus terápia. Fő koncepciója, hogy a mozdulat gyógyír, mely a mozdulatokat befogadó egyén testében, lelkében, szellemében beindítja a szervezete öngyógyítási folyamatát.

Miért hozza közelebb egymáshoz az embereket a Healing Dance és miért segíti a tudatosodást?

Az ember, aki otthonra talál szívében teret teremt arra, hogy a külvilág is megérkezzen hozzá.

 A víz és a kezelő mozdulatai által egy olyan finomenergetikai tér jön létre a befogadóban és környezetében, melyben lehetősége van a befogadónak, hogy sejtszinten találkozzon önmagával. Ez a találkozás pedig a kezelt lényének legmélyebb dimenzióig is elérhet teret engedve annak, hogy megmozduljon mindaz, aminek a valódi természete is mozgás egy olyan biztonságos környezetben, melyben mindeközben magától megszületik az, ami pedig állandó. Ez a szembesülés egyéni átélésének formáiban történik meg, mely érzetben kifejeződhet például mély relaxációban, az öröm, a gondviselés és ősbizalom érzéseiben.

FIGYELEM: erre a programra telefonos jelentkezés kötelező! Kérjük, hívja a 06-70-6765657 számot!

A karszalaggal igénybe vehető 20 perces egyéni ízelítőkön túl lehetőség van egy órás kezelések lefoglalására is, ami plusz 4000 ft – helyben fizetendő. A termálfürdő belépő díját mindenki egyénileg fizeti.

Az időpont lefoglalása telefonos egyeztetés után válik érvényessé.

Részletek

Dátum: 2017-06-03
Időpont: 09:00 - 18:00

Helyszín

Helyszín: