Programok betöltése
04
június

Kapcsolódások Műhely – kapcsolódás önmagamhoz és a másikhoz (workshop)

2017-06-04 18:00 - 20:00
  • Ez a program véget ért.

Élményalapú önismereti kaland, találkozásokkal teli, szavak nélküli tapasztalás során.

A műhely során különféle tükrök segítségével rátekinthetünk önmagunkra, kapcsolódási mintáinkra, és azok működésére. A tapasztalás során tudatosíthatjuk ezen minőségeket, viszonyokat, és dolgozhatunk rajtuk.

A műhelyben előforduló tükrök különféle önmegismerést, önkifejezést, gyógyulást elősegítő, hol játékos, hol drámai módszerek, amelyek által a test, a szív, a fej bölcsessége képes megnyilatkozni, összhangra találni és átalakítani bennünket.

Kapcsolódás a testemhez, testi érzeteimhez, és azon keresztül a jelenemhez. A test fontos, hiszen ő mindig jelen van, nem tud nem jelen lenni, de én vajon hol vagyok? Ott vagyok, ahol vagyok, vagy máshol, ha máshol miért? Azt kommunikálom, amit a testem? Mert ő szüntelenül kommunikál, azt kommunikálja, ami Van, metakommunikáció, testbeszéd, gesztus, tartás révén, és ez sokkal fontosabb, mint amit mondok. A test nem tud hazudni a jelenemről.

A műhely bárki számára ajánlott, aki érez magában kellő bátorságot, nyitottságot, önismereti értelemben vett felfedezési vágyat, és szeretné próbára tenni önmagát és a kapcsolódási mintáit különféle játékos megmérettetések és kihívások előtt.

Helyszín címe: 1126 Bp. Böszörményi út 44-46. 2/6. 37. csengő

Erre a programra az elõzetes helyfoglalás kötelezõ! Kérjük görgess le, és töltsd ki a helyfoglalási ûrlapot!

Részletek

Dátum: 2017-06-04
Időpont: 18:00 - 20:00

Helyszín

Helyszín:

Előadó/oktató

Előadó/oktató: Sápi Ádám
Telefon: 06 30 9633930
Jegyek nem érhetőek el, mivel a program véget ért.