Események betöltése

Bori Anita – Szexuális önismeret

Évtizedeken át kerülte el a figyelmemet, hogy megkerülhetetlen a szex témája a boldogságkeresésben. Itt hevert az orrom előtt, mint neked is, de a veleje titok maradt. Pedig az a legjobb! 🙂

Elkezdtem a saját életemben kibogozni az összegubancolódott szálakat, mindezt szexuális önismeretnek neveztem el. Korlátlanul színes és izgalmas lett a világ: állati, szentséges, és minden, ami közötte van.

Szexuálterapeuta, gyógypedagógus és jógaoktató is vagyok, így dolgozom fogyatékkal élőkkel, diákokkal, csoportokkal és egyéniben is. Ahogyan mindannyian mások vagyunk, a szexuális arculat is teljesen egyedi. Gyere, fedezd fel a sajátodat biztonságos, kulturált körülmények között, teljesen rád szabottan!

Telefon: 06 30 8563352
Honlap: anaana.hu

Következő Események

2019. március

30
március
március 30. 15:30 - 17:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Sokat foglalkozom saját szégyeneimmel mostanában, kíváncsi vagyok, mire jutok márciusra. A fontos az lesz itt, hogy Te elengedhess párat a magadéiból. Szokás szerint interaktív az előadás. Jó lesz megint találkozni, várom!

Tudj meg többet »
30
március
március 30. 17:30 - 20:30
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Sokunk felszabadult szexualitásához fontos kulcs, hogy a teljes életbe integráltan, vagyis nem elkülönítve szemléljük és éljük azt. Nemcsak a hálószobában, nemcsak éjjel vagy titokban. A szexuális energia teremtő ereje ennél nagyobb teret érdemel és kér. És ez azt is jelenti, hogy nemcsak az aktusra, vagy a nemi szervekre fókuszálva kaphat teret, hanem a mindennapok szerves részét képezheti alkotó, áramló módon. Az ehhez vezető biztonságos és hozzád valóban illeszkedő utat keressük itt együtt. A foglalkozáson a bodywork módszereivel és érintéses gyakorlatokkal…

Tudj meg többet »