Események betöltése

Csörgits Kinga – A Tudományos Szexológiai Társaság tagja, a Tudatos Intimitás Alapítvány elnöke

Végzettségemet tekintve jógaoktató és alternatív szexuálterapeuta vagyok. Nyolc éve foglalkozom terápiával, az elmúlt három évben pedig kiemelten szexuálterápiával. Az alternatív megjelölést azért használom, mert Magyarországon jelenleg egyedülállóan, nálam a terápia szerves részét képezi a gyakorlat is. Ez azt jelenti, hogy diszfunkció (főleg testi tünetekkel járó alulműködés, merevedési zavar, anorgazmia, stb.) esetén a verbális technikákon túl, fizikailag (tehát érintéssel, masszázzsal, egyéb technikákkal) is belenyúlunk a folyamatba. A férfiak és a nők eltérő igényeit figyelembe véve két szakterületen dolgozom jelenleg:


– szexuális (vagy egyéb test-lelki) erőszaknak áldozatul esett nők segítése, akik az átélt trauma következtében nem képesek teljes életet, azon belül egészséges szexuális életet élni.
– a klasszikus férfi szerepeikben frusztrált (átlagostól eltérő szexuális fantáziákkal, vágyakkal rendelkező) férfiak segítése, akik az átélt trauma következtében nem képesek teljes életet, azon belül egészséges szexuális életet élni.

Következő Események

2019. március

31
március
március 31. 15:30 - 17:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Női csoportmunkára invitálunk Benneteket Csörgits Kinga vezetésével szexuális edukáció témakörben. Elsősorban nőiségükben, szexualitásukban sérült nők helyzetéről, félelmeiről, betegségeiről és a terápiás távlatokról fogunk beszélgetni. De köztünk a helyed akkor is, ha érdekel a szexuális edukáció, tehát fejlesztenéd magad. A kapcsolati dinamika, tehát szívesen beszélgetnél a férfi-női dinamikáról. A tudatalatti programok működése, tehát szeretnél választ kapni arra, hogy miért kerülsz újra és újra hasonló kapcsolatokba, élethelyzetekbe. Ha önismeretről, terápiáról van szó, Kinga mindig mezsgyén jár a szakrális tartomány és a racionális,…

Tudj meg többet »