Események betöltése

Garda Ildikó – pszichológus, pszichodráma asszisztens, önismereti csoportvezető

Foglalkoztat az emberi megnyilvánulások sokszínűsége, az egymásra való figyelés, a valódi kapcsolódás gyógyító ereje.

Önismereti csoportokat vezetek, mozgás és művészetterápiás eszközöket használva, illetve egyéni tanácsadás keretében segítem a hozzám fordulókat.

Évek óta veszek részt fesztiválokon és rendezvényen interaktív mozgásos bemutatókkal. Célom segíteni a résztvevőknek a tudatos jelenlét megtapasztaláséban, saját belső világuk mélyebb megélésében.

A bodywork egy önismereti és terápiás módszer, mely segíti érzelmi és szociális fejlődésünket, pótolja a korai kapcsolati hiányainkat. Zenével, mozdulatokkal és érintésekkel  „fűszerezett” gyakorlatokkal tudatosítjuk és dolgozzuk át berögzült akadályozó működési mintáinkat.

Garda Ildikó, pszichológus

gardaildi@gmail.com

belsoutakon.wordpress.com

 

Következő Események

2020. március

28
március
2020-03-28 00:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Mit jelent számodra az intimitás? Hogyan tudsz kapcsolódni magaddal és másokkal? Mit okoz benned egy másik ember közeledése, érintése, gondolatok, érzések és a tested szintjén? Mi az ismerős számodra a bizalom vagy a félelem, a meghittség vagy a szorongás, a megnyílás vagy a bezáródás? Gyere és a tapasztald meg a testeden és a mozgásodon keresztül az intimitással való viszonyod! Az intimitás szó jelentése legbelsőbb. Használjuk testi és lelki közelség kifejezésére, szoros kapcsolata van a bizalommal, a megnyílással, kitárulkozással, elfogadással és…

Tudj meg többet »