Események betöltése

Hrotkó Heléna – Holisztikus tánctanár és test-tudat tréner

2010-ben végezetem a Kortárs Tánc Főiskolán, ahol leginkább a testtudattal és az anatómia megismerésével kezdtem el foglalkozni – a mozgáson és érintésen keresztül. Főiskolás éveim után Holisztikus tánctanári képesítést szereztem Sabine Parzer bécsi tánctanár képzésén.

2012 óta rendszeres órákat, kurzusokat, elvonulásokat tartok, itthon és külföldön egyaránt, melyek fő fókusza testünk mélyreható megismerése és mozgásunk felszabadítása. 2 éve vezetek Női Kört Rév Szilvia pszichológus barátnőmmel, kolléganőmmel. Az utóbbi évben önismereti célú szakrális utazások keretében is vezetek csoportokat, melyek során különleges erőhelyeken tartok mozgásmeditációkat, mozgásos rítusokat.

Célom, hogy testünkkel való kapcsolatunk – annak megismerésén keresztül – otthonosabbá, szeretetteljesebbé váljon és hogy ki-ki megtapasztalja a saját magának és az egymásnak szentelt figyelem gyógyító hatását.

Facebook oldal: www.facebook.com/bodyblooming

Következő Események

2019. március

30
március
március 30. 11:00 - 12:30
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Ezen a műhelyen lehetőségünk lesz elmélyülni az érintési minőségek változatos világában. Elsőként saját kezünk felfedezése lesz a fókuszban, mint az érintésünk kiemelt szerve. Felfedezzük súlyát, felépítését, rétegeit, hogy tudatosabban tudjuk érzékelni a vele való kapcsolódást partnerünk felületeivel, struktúrájával, súlyával. Amint testünk egyik pontján (jelen műhelyen kezünkön) kinyílik érzékelésünk, az elmélyült figyelem kiterjed többi érzékszervünkre, egész testünkre és kapcsolatba kerülünk testünk ösztönös intelligenciájával. A műhely célja, hogy eljussunk saját kezeinktől a társunkkal/társainkkal való találkozásig és szabad mozgásig: az érintések táncáig.

Tudj meg többet »
30
március
március 30. 13:30 - 15:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Tapasztald meg a mozgásban való felszabadulás és a zenével, pároddal való együtt áramlás élményét koreográfiáktól és stílusoktól függetlenül, szabadon! Hiszünk benne, hogy mindenki tud táncolni. Testünk alapvető természete, hogy szeret mozogni, mert erre született, erre lett tervezve! Kapcsolódjunk vissza ehhez az alapvető tulajdonságához és éljük meg az együtt mozgás örömét, a tánc szabadságát. Sokszor elég egy negatív visszajelzés gyerekkorunkban - akár verbális, akár non-verbális -, hogy elhiggyük, hogy a szabad mozgás nem nekünk való. A külső elvárások, a klasszikus értelemben…

Tudj meg többet »