Események betöltése

Hummel Zsolt – Intimitás Gourmet

Fejlődés a küszöbön túl…

Az Intimitás Gourmet egy szomatikus szexuális fejlesztési módszer. Az Intimitás Gourmet legfontosabb célja, hogy szomatikus gyakorlatokon keresztül fejlessze az egyéni szexualitás minőségét. A testi gyakorlatokon túl kiemelt fontossággal van jelen a vágy, az egyéni testi vágy, a fétisek és minden ehhez kapcsolódó szégyen, frusztráció és blokk felismerése is.  Amikor belekerültem a tudatos szexualitás világába azt tapasztaltam, hogy a testtudatosító módszerek legtöbbje kimerül a masszázs és az érintéstechnikák oktatásában. A három legfontosabb dolog, amire én nem kaptam választ:

  1. Mi legyen a vággyal, sőt mi is a vágy?
  2. A testi megélésnek mennyire lehet tág a spektruma, mi is a teljes kielégülés?
  3. A vágy, ami bennünk van, ami a testünk mélyén lehet forrongva, vagy épp elbújva dübörög, hogyan hozható felszínre, hogyan lehet a személyes intimitás része?

Mert ez is én vagyok. A vágy tudatosítása és az intimitásunkba való beemelése elmaradhatatlan része a szexualitásunknak. Az Intimitás Gourmet hisz abban, hogy a minőségi szexuális megélés hatással lesz az élet többi terültére is és fordítva, az élet minőségibb megélésének ereje visszahat a szexualitásra is. Mindenkinek egyéni és egyedi az útja, az Intimitás Gourmet ezért az egyéni fejlesztésre helyezi a hangsúlyt. Az Intimitás Gourmet elsődleges célja, hogy a testi megélés minősége egyszerre legyen magasabb, egyszerűbb és tisztább. Az Intimitás Gourmet lehetőséget ad azok számára, akik befogadóak a szomatikus gyakorlatokra, hogy minőségibbé tegyék önnön szexualitásukat.

Következő Események

2019. március

30
március
március 30. 13:30 - 15:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Szeretem a farkamat. De sok munkám volt vele, hogy ezt így tisztán ki tudjam mondani, és valóban biztos legyek abban, hogy jó vele a kapcsolatom. Meg tudom tiszta minőségben érinteni. Mert kapcsolatunk egyik pontja az, hogyan is érintem meg. Tudom-e hogyan, hol, mennyire? Sok év kellett mire kijöttem rángatós mechanizmusból és mind érzékien, mind egyedi fétisem szerint érinteni tudtam. Aztán amikor már magamat tudtam, felvetődött a kérdés, hogy a nők tudnak-e érinteni. Abban a pillanatban, amikor önmagamat megnyitom, önnön intimitásom…

Tudj meg többet »
31
március
március 31. 13:30 - 17:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Ha idővel is, de megtanuljuk magunkat érinteni. De mi van a másik féllel, a partnerünkkel? Őt hogyan tanulom meg érinteni? Vannak szabályok, vagy tapasztaljam ki? Férfiként tudom, milyen önmagamat, egy farkat érinteni. Az elmúlt évek tapasztalatai megmutatták, feltárták előttem a nő érintésének nüanszait. Hogyan látom én ma a nő érintését, intim, sőt érzéki és erotikus mélységében. Mikor elég egy ujjbegy, mikor tenyerem szorítása. Pillanatkép férfiaknak a nőkről, reflexió nőknek önmagukról.

Tudj meg többet »