Események betöltése

Kayser Viktória Alexandra – Családállító

Kayser Viktória vagyok, 47 éves, 4 gyermek édesanyja. Eredeti szakmámat tekintve ápolónő, altatónővér. Imádom a műtőt, a betegellátást, de jelenleg 3 gyermekem magántanuló, így főleg a velük való tanulás mellet nincs lehetőségem az egészségügyben dolgozni.

Hitem szerint a test kezelése önmagában kevés, így sok alternatív módszert tanultam: NLP, Hamer doktor tana, Bach virágterápia, Hellinger-féle család- és rendszerállítás. Jelenleg (8 éve) a családállítás a fő tevékenységem. Egyéni állításokat vezetek, ahová szeretettel várom azokat, akiknek a csoport „sok” lenne. Ha megérik a „mező”, akkor tematikus állításokat szervezek, hogy tegyünk, tehessünk valamit a közös dolgaink jobbításáért, kioldva a tudatalatti rétegekben lévő blokkokat, elakadásokat.

Témák, amikkel már dolgoztam: mai gyerekek és a védőoltások, férfi-nő kapcsolat, rend a családban, intimitás, belső gyermek, oktatás.

E-mail: kayser.viktoria@gmail.com

Telefon: 06 30 410 78 71

Következő Események

2019. március

31
március
március 31. 11:00 - 12:30
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

A családállítás egy különleges formája a tematikus állítás, amikor nem egyéni témával dolgozunk, hanem mindannyiunkat érintő témakörrel. A rendszerszemlélet és a „nincs kirekesztés” itt is alap. A családállítás egy erőteljesen jobb agyféltekés módszer, ahol nem gondolkodunk, nem okoskodunk. Érzünk, érzékelünk, átadjuk magunkat a morfogenetikus mezőben lévő gyógyító mozgásnak. Ez alakalommal az állítás rejtetten indul, senki nem tudja, hogy kit vagy mit képvisel, még én sem, így kizárjuk, hogy az egyéni megítélések, koncepciók bezavarjanak. Tervezett képviseletek: férfi, nő, test, lélek, szellem,…

Tudj meg többet »