Események betöltése

Kovács Ágota – Hennafestő, grafikus

A hennafestéssel már érett fejjel, majdnem 40 évesen, véletlenül ismerkedtem meg, 2 és fél évvel ezelőtt. Igazi lángoló szerelem volt első látásra.
Az elmúlt nem túl hosszú, de annál intenzívebb időszakban jártam számos képzésen (East-West Mehndi Meet nemzetközi konferencia, több somogyvámosi haladó hennaképző kurzus), nyertem online hennafestő versenyt (WOBAA) és második helyezést értem el a III. Magyarországi Henna Fesztivál, Henna Versenyén.

A WOBAA nyertes sárkány és csikóhal frigyéből született alkotás
és a III. Magyarországi Henna Versenyének második helyezett szerelmespárja

A hennafestés hatalmas kaland és szenvedély a számomra, amely az alkotás örömén kívül kinyitotta számomra az ajtót a világra: segítségével rengeteg helyre jutok el, és közben fantasztikus emberekkel ismerkedem meg. Fontos szerep jut az önkéntességnek is: sokat járunk hennafestő cimboráimmal együtt alapítványokhoz, rászoruló, hátrányos helyzetű vagy beteg nőkhöz, gyerekekhez is, hogy hozzájuk is elvigyük a hennázás örömét.

Minden hennafestőnek van erős oldala, az enyém a grafikusi véna és a biztos vonaltartás az egyenes vonalaknál. Keress bátran az Érintés Fesztiválon is!

Munkáimat meg tudod nézni Instagram oldalamon ide kattintva, és és Facebook oldalamon is, katt ide!

E-mail: flowerofhenna@gmail.com

Telefon: 06-20/368-7576

Következő Események

  • Sajnos nincs találat.