Események betöltése

Kristóf István – Tantra masszőr

  • lélekoldó masszázs
  • tudatosság tanácsadás
  • önismereti csoportok
  • masszázs tanfolyamok

Ahogyan bennem keveredik a MAGyarságom, a spiritualitásom, a SZER, ami átitat és körbevesz, úgy jelenik meg a Tantra-Fény-Mag-ban minden, Aki Vagyok.

A tantrát az utamnak tekintem. Mivel a tantra több ezer éve létezik és változik a mai napig, és ezután sem áll meg a fejlődése, szabad és megengedő, a világot és a benne zajló folyamatokat elfogadja, nem akarja megváltoztatni, hanem alkalmazkodik hozzájuk, ezért követendő irányzatnak tartom, hiszen én is ilyen vagyok. Elfogadom a sorsom, a világot olyannak, amilyen. Minden úgy jó, ahogy van. Hiszen miként és miért lenne másként? Közben fejlődök, tapasztalok, tanulok, megélem azt, amiért a Földre érkeztem. Hálás vagyok mindezért, hálás vagyok mindenért.

A spirituális világba 2002-ben tértem vissza. Azóta fejlődöm és tanulok ezen a területen. A kezdetben elméleti önképzés (spirituális könyvek, beszélgetések, ezoterikus közösségek rendezvényei) lassan gyakorlativá vált az életemben, és fokozatosan belemerültem az energiák megtapasztalásába. Kezdtem érzékelni, összegyűjteni, tisztítani, majd később irányítani is őket. A kundalini jóga nagyban segített mindezt fejlesztenem. A csakrákkal történő különböző gyakorlatokat elvégezve (érzékelés, tisztítás, töltés) fokozatosan közelebb kerültem önmagamhoz, és a lelkemhez, ennélfogva mások lelkéhez is.

Az élet egy tanulási folyamat, a sors számos segítséget és támogatást nyújt a fejlődésben, ha nyitott szemmel és még inkább nyitott szívvel viszonyulunk környezetünkhöz, és azon keresztül önmagunkhoz. A jóga mellett érdeklődéssel fordultam a tantrához és az ide kapcsolódó gyakorlatokhoz, melyek legtöbb esetben párban történtek. Ezek során megtapasztalhattam saját magam, és egy másik ember testi és lelki folyamatait, érzékelhettem energiáit. A gyakorlatok tovább segítették tanulásomat és fejlődésemet. A fokozatosság elvén haladva egyre többet tapasztalhattam meg, egyre szebbnek láttam ezt a világot, és egyre inkább meggyőződésemmé vált, hogy a tantra az életem részévé vált, és még számos területe vár, hiszen az utamnak tekintem.

2015-től a tantra és yoni masszázzsal, valamint az önismerettel komolyan kezdtem foglalkozni, számos pozitív visszajelzés erősít meg abban, hogy érdemes folytatnom ezt az utat.

Telefon: 06 30 5869814

Következő Események

  • Sajnos nincs találat.