Események betöltése

Lacsny Éva – Szexuálterapeuta és intimitás coach

Intimitás, szexualitás és életvezetési tanácsadóként dolgozom. Igyekszem egyénre szabottan a legátfogóbb megoldásokkal szolgálni, tudásommal és tapasztalatommal a te személyes fejlődésedhez hozzátenni. Mindig is egy empatikus és segítőkész attitűd jellemzett, egy mélyebb figyelem, és megértés embertársaim felé. Ebből szeretnék továbbadni Neked.
Jelenleg végzős szexuálterapeuta vagyok a Semmelweis Egyetemen. Fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődésemet, hogy a gyógyulásodra, fejlődésedre szánt idő a lehető leghatékonyabban teljen.

Azt tapasztaltam, hogy a legtöbb szexuális eredetű probléma az élet más területein kezdődik, ám ott is kivetül, így a módszereimet tekintve nagyon gyakorlatorientáltan, az egyénre koncentrálva, minden életterületet vizsgálva keressük meg azokat a pontokat, amelyek negatívan hatnak az önértékelésre, a szociális életre és a szexusra.

Amiben segítségedre lehetek:

  • életmód tanácsadás (életvezetés, táplálkozás, edzés, tudatos élet beállítása)
  • egyéni tanácsadás, fejlesztés
  • páros tanácsadás, párterápia, az intimitás és szexualitás helyreállítása
  • szexuálterápia (szexuális zavarok, blokkok, kényszerek gyógyszermentes kezelése kognitív és alternatív terápiák egyesítésével)
  • szexuális függőségek kezelése (szakosodott területek: fétis, bdsm, aberrációk, függőségek)
  • érintés és légzés terápia

Facebook-oldal: www.facebook.com/consultation.centre

Telefon: 06 30 716 0113

Következő Események

2019. március

30
március
március 30. 11:00 - 17:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

A szexuálterápia kognitív viselkedésterápia, ami arra épít, hogy a pszichés, lelki megbetegedéseket, sérüléseket feltárva, (otthoni) gyakorlatokkal elősegítve, gyógyítsa a lényegében már fizikailag manifesztálódott szexuális zavarokat. Tehát részint pszichoszomatikával foglalkozom, ami a keleti orvoslásban nagy hagyománnyal bír. Az emberek tudják, hogy a szellemi-lelki egészség a legfontosabb, azzal védik a testet is. Én magam, egy sajátos szemlélettel rendelkezem, sokat tapasztaltam, amiket igyekszem hasznosítani a terápia során. A legkiemelkedőbb tünetek férfi és női oldalon, amire a terápia megoldást nyújthat: Tünetek férfiaknál nemi vágy…

Tudj meg többet »
30
március
március 30. 11:00 - 17:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Ez egy komplett testkezelés, különböző masszázsok ötvözete, mely úgy lett kialakítva, hogy elősegítse a testben felgyülemlett blokkok feloldását, támogassa a megfelelő vér és nyirokkeringést. A testben lévő feszültség kioldásának lelki hatása is van, mint megkönnyebbülés, elengedés, vagy a közérzet javulása. Ez a terápiás módszer magában foglalja a kínai akupresszúrát, az energetikát, a kineziológiát és az érintésterápiát is. A masszázs során a testre és a lélekre is hatunk, együtt dolgozunk, megtanítjuk a testet emlékezni és a negatív emlékeket segítünk átfordítani, hogy…

Tudj meg többet »