Események betöltése

Lévai Brúnó – Önismereti mentor, a Cselekvő Férfi Erő alapítója

Saját önismereti utam és segítői munkám során mindig is nagy hangsúlyt kapott a férfiasság megélése és kibontakoztatása, valamint a női-férfi kapcsolatok minősége. Nőket és Férfiakat egyaránt segítek, hogy közelebb kerüljenek saját maguk maszkulin és feminim oldalaikhoz, ezáltal saját magukhoz.  Munkámat az Integrál Pszichológia és a Rendszerelméletű Családállítás szemléletmódjai segítik. Jelenleg is képződöm, mint Integrál Családállító.

A Cselekvő Férfi Erő projekt célja nem kevesebb, mint az, hogy tapasztalati úton segítse a férfiakat abban, hogy elnyomás és félelem helyett felszabadítsák a bennük rejlő Erőt és azt a cselekvésbe fordítsák. A folyamat közben megismerik magukat, közelebb kerülnek az érzelmeikhez és képesek egy újfajta minőségben, szívükből kapcsolódni a világhoz.

Következő Események

2019. március

31
március
március 31. 13:30 - 15:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Mennyire tudjuk befogadni az apai szeretetet? Mennyire tudjuk adni és kapni? Egyáltalán milyen az? Mit élhetünk meg általa? Mennyire tudsz megbízni magadban és férfitársaidban? Férfiaknak szóló csoportunkon, megtapasztalhatod a férfi közösség támogató erejét. Mert lehetséges, hogy férfiak együtt vannak azért, hogy támogassák és erősítsék egymást. Lebontjuk az ehhez kapcsolódó tabukat és tévhiteket. A Cselekvő Férfi Erő csapata férfiakat segít hozzá belső erejük megtalálásához, és megéléséhez. Az Erőben levés egyik fontos eleme, hogy hogyan tudunk más férfiakhoz kapcsolódni, hogy mennyire tudjuk…

Tudj meg többet »