Események betöltése

Melocco T. Anna – Családállító és biodinamikus kranioszakrális kezelő

Életem fő vezérfonala a megismerés. Tapasztalni, embernek lenni. Érezni és gondolkodni fontos. Nőként szeretem a létezést. Kapcsolódni a másikkal.
Hivatásom elsősorban egyszerre kettő. A családállítás csoportos kísérése személyes kapcsolódáson keresztül és egyéni fókuszban intimitásban, érintésben, közelségben, mentális, érzelmi és testi szinten. Töltődni, gyógyulni, frissülni. Megérkezni. Elindulni.

A töltődésben és gyógyulásban a biodinamikus kranioszakrális terápia is segíthet, melyet egyéni kezelés formájában próbálhatsz ki velem az Érintés Fesztiválon. Ez a módszer belső folyamatokkal, az életerővel való kapcsolódással dolgozik, leginkább a testi folyadékokon, főként a gerincvelőn és a koponyában áramló agyi-gerincvelői folyadékokon keresztül, azok rezgésére és hullámzására rákapcsolódva.
A kranioszakrális terápiáról ide kattintva olvashatsz bővebben.

Telefon: 06203137757

Következő Események

2019. március

31
március
március 31. 11:00 - 20:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Fontos számomra, ki vagy Te. Ha eljössz hozzám, találkozhatsz önmagaddal és átölelheted azt a részedet is, amely még távol van. Megpihenhetsz önmagadban. Tudatállapotod kiterjedtebb lesz. Egyszerre tudatos és elengedett. A biodinamikus kranioszakrális terápia a belső folyamatokkal, az életerővel való kapcsolódással dolgozik leginkább a testi folyadékokon, főként a gerincvelőn és a koponyában áramló agyi-gerincvelői folyadékokon keresztül. A gerincfolyadék finom pulzálására már a régi indiaiak is utaltak. Az egész testünkben jelen lévő folyadékhálózatban különféle hullámmozgás jön létre, ennek erejét, rezgését, hullámzását tudom…

Tudj meg többet »