Események betöltése

NuadTeam / Ujhelyi Péter és Vajnai Melinda – Acroyoga

Ujhelyi Péter vagyok, és akik ismernek, azt mondják rólam, hogy „ragadós” a nyugalmam. Nem volt ez mindig így, a változás 2006-ban indult nálam.
Ekkor befejeztem a vállalkozást, amit éppen csináltam, és elhelyezkedtem egy értelmi sérülteket foglalkoztató egyesület lakóotthonában. Itt 2010-ig dolgoztam. Az ott töltött időszak nagyon szép része az életemnek. Mindenkinek ajánlom, hogy próbáljon meg kapcsolódni értelmi sérültekkel: folyamatos önismereti munka.
2006-ban kezdtem meg thai masszázs tanulmányaimat Németh Balázsnál, a Sunshine Network masszázs iskola tanáránál. Itt elvégeztem: egy kezdő thai masszázs tanfolyamot, egy derék terápiás tanfolyamot, egy thai masszázs kezek nélkül tanfolyamot, egy gyógynövény-párnácskás workshopot, és Craniosacralis biodinamika képzésre Tar Zsolthoz jártam.
Végül 2014-15-ben elvégeztem a TestSzobrász képzést Pegán Attilánál. Azóta is TestSzobrászként dolgozom, mert ebben a tevékenységben integrálódik minden eddigi tanulmányom. Jelenleg a TestSzobrászat kötőszöveti elmélete, és a thai masszázs ötvözetén dolgozom, aminek a Nuad Fascial Consept (NFC) nevet adtam.

Vajnai Melinda vagyok, közel 15 évig dolgoztam újságíróként, szerkesztőként és riporterként TV-ben, online és nyomtatott sajtóban. A jóga észrevétlenül szűrődött be az életembe, először hobbiként és stresszlevezetőként. A Mandala Jógastúdióban végeztem el a gerincjóga alapképzést, mert szerettem volna tudásomat elmélyíteni, és rájöttem, hogy szívesen segítenék másoknak a jóga gyakorlásában. Péterrel és az acroyogával évekkel később, 2016-ban ismerkedtem meg, szerelem volt első látásra. Az acroyoga számomra az ideális mozgásforma, mert játékos és változatos, ahol másokkal együtt gyakorolva tudok fejlődni.

Facebook: www.facebook.com/nuadteam

Következő Események

  • Sajnos nincs találat.