Események betöltése

Polilili – Blogger, YouTuber, tabudöntögető

Elindultam egy úton, hogy megtaláljam a gyönyört. Merthogy én azon nők közé tartozom, akik csak a 30-as éveikben kezdték el élvezni a szexet. Az Ébredő Szexualitás Blogban és YouTube csatornámon ezen az önismereti úton szerzett tapasztalataimat osztom meg a közönséggel, őszintén, tabuk és szégyenérzet nélkül. Hiszek benne, hogy fontos megtanulnunk tabuk nélkül beszélni a szexről. Írásaimmal és videóimmal ebben szeretnék példát mutatni. Nincsenek titkaim: megosztom élményeimet, elakadásaimat, félelmeimet és örömeimet is.

YouTube csatornámon szakértőket is megszólaltatok, szintén tabuk nélkül. Velük előadás- és műhelymunka sorozatomon is találkozhattok.

Blog: www.ebredoszexualitas.blog.hu

Események: ebredoszexualitas.blog.hu/2017/07/14/beszelgessunk_a_szexrol_programok

Facebook: www.facebook.com/pg/ebredoszexualitas

YouTube: www.youtube.com/channel/UCElGPnBrjt1ZCV_o5pi0xlg

Következő Események

2019. március

30
március
március 30. 11:00 - 12:30
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

31 éves koromig a szex csak kötelesség, nyűg volt az életemben. Hittem, hogy lehet élvezni, de nem ment. Hosszú út vezetett odáig, hogy a saját gyönyöröm útjába állított falakat elkezdjem sorba ledönteni. Mára számtalan sikert tudhatok magaménak: vannak orgazmusaim és megszerettem az együttléteket. Honnan indultam és hogy csináltam? – megosztom veled interaktív előadásomban, ahol remélem, Te is mesélsz majd saját utadról, elakadásaidról és felismeréseidről.

Tudj meg többet »
31
március
március 31. 11:00 - 12:30
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

A szexben az az egyik legjobb, hogy akármilyen jó is most, mindig lehet még jobb! Mindig lehet fejleszteni a saját magadhoz, és a párodhoz való viszonyodat. Egy igazi csoda jön létre, ha képesek vagytok még jobban mélyíteni egymás és saját magatok ismeretét, és a köztetek levő intimitást. Neked szól ez a program akkor is, ha van párod, vagy ha nincs. A workshopon együtt eltöltött idő célja, hogy egy támogató, nyitott közegben, jó hangulatban beszélgessünk olyan témákról, amik a hétköznapokban tabunak…

Tudj meg többet »