Események betöltése

Szabó Zsófia, MA-URI tréner és terapeuta

Elérni azt az állapotot, amikor testünk minden sejtje örül és lélegzik. Amikor a magunk teljességében élünk mindentől függetlenül. Amikor szívünk, erőnk és bölcsességünk életre kel. Ez nem csak egy álom, vagy az élet ritka ajándéka, hanem mindennapjaink valósága lehet.

Az eszközök, amelyeket a MA-URI-ban használunk, egyaránt támogatnak bennünket fizikai, érzelmi és szellemi síkon. Ilyen a zene, a tánc, a légzés, az érintés és az a komplex gyakorlati tudás, mely mindezek mögött rejlik. Az egész célja pedig nem más, mint az energia- és tudatossági szintünk növelése.

16 éve foglalkozom MA-URI-val, közel ennyi időt töltöttem különböző jógairányzatok gyakorlásával, oktatásával és az ezt megelőző időszakban is emberekkel foglalkoztam segítő szakmában.

A MA-URI® Centrumot 15 éve a férjemmel Dr. Győrfi Zoltánnal alapítottuk. Sok-sok változást, transzformációt megélve a MA-URI-ban és az életünkben is ma már sok tekintetben külön úton járunk.

Az elköteleződésem az élet teljességének megélésére töretlen.

Honlap: www.ma-uricentrum.hu

Következő Események

2019. március

30
március
március 30. 10:59 - 12:30
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Lehet élni és lehet ÉLNI. Lehet érinteni, és lehet ÉRINTENI. Te melyiket szereted, szeretnéd? Mi a nagybetűseket. 🙂 A MA-URI az ÉLET és az ÉRINTÉS művészete. A szó jelentése pedig: korlátoktól mentes, szabad ember. A foglalkozás során felfedezzük az ÉRINTÉS különböző dimenzióit, és azt keressük, hogyan tudunk kapcsolódásainkban egyre szabadabban létezni. A program aktív és tapasztalással teli. Kérünk mozgásra alkalmas ruhában gyere! A foglakozást tartja: Szabó Zsófia és Gombos Réka

Tudj meg többet »
31
március
március 31. 13:30 - 15:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

A női lét örvénye, amikor eltűnik a VAGY az ÉS, megjelenhet az IS, ilyenkor az örvény már nem a káoszt jelenti sem önmagunk sem mások számára. A szerepeink összeérnek bennünk és csak az a kérdés, éppen melyiken keresztül nyilvánulunk meg. Megértjük, hogy a világ értünk van. Innentől szeretjük, hogy az ÉLET MEGÉRINT bennünket. Szeretünk élni, érezni, szabadon szárnyalni, ÉRINTENI és ÉRINTVE lenni. Eddig a pillanatig gondolhatjuk, hogy azért nem megy, mert a férfiak és a világ nem eléggé ilyenek vagy…

Tudj meg többet »