Események betöltése
19
szeptember

A harmónia, az egység, az energiák és a testtudatosság titkai, japán doin foglalkozás (csoportos foglálkozás)

2020-09-19 15:30 - 17:00
  • Ez az esemény elmúlt.

A doin egy sokszáz éves japán öngyógyító módszer, amely a kínai 5 elem tanán és az energetikai meridiánrendszer mély ismeretén alapul, mégis jellegzetesen japán, elmélyedős, gyengéd, de igen hatékony.

Saját testünk érintése, végigsimítása, masszírozása, kopogtatása az energiavonalak mentén és a speciális pontokon, továbbá a légzőgyakorlatok, a nyújtások és a relaxációk elősegítik, hogy az óra egyszerre megnyugtató és felfrissítő, öngyógyító, harmonizáló és relaxáló lehessen. Önismereti, segít felismerni, hogy milyen állapotban vagyunk éppen, és eszközöket is ad, hogy változtassunk ezen, ha szükséges. Segít abban, hogy harmóniában lehessünk az állandóan változó évszakokkal és a természet erőivel.

A doin mozgásformák nem túl akrobatikusak, mindig figyelembe vesszük saját határainkat, és bárki által könnyen elvégezhetők, de a tapasztalatok szerint mégis igen hatásosak. Saját testünkkel dolgozunk, általában egyedül, de mégis egy csoport részeként. Kényelmes öltözet javasolt.

Az órákon lenyugtathatjuk izgága elménket és gyorsan mozgó érzéseinket, fejleszthetjük testtudatosságunkat, megszabadulhatunk a mindenkit érő stressz okozta káros fizikai és lelki feszültségektől, rugalmasabbak lehetünk testi és lelki szinten, egységbe kerülhetünk önmagunkkal és a többiekkel, és ráhangolódhatunk arra, hogy mire van szükség, esetleg mit érdemes változtatnunk.

A különféle energiaminőségek megismerésével és harmonizálásával kiegyensúlyozottá, egészségessé, boldoggá, teljessé válhatunk, illetve felkészülhetünk, hogy további lépéseket tehessünk saját utunkon.

Várunk sok szeretettel!

Részletek

Dátum: 2020-09-19
Időpont: 15:30 - 17:00
Esemény kategóriák: , , ,

Helyszín

Cím: Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország
Telefon: 06 30 495 4760

Szervező

Előadó/oktató: ? Klatsmányi Péter – doin oktató, One Brain kineziológiai konzultáns facilitátor