Események betöltése
22
április

Haka erő workshop – Szabadítsd fel a benned lévő erőt! (csoportos foglalkozás, 90 perc)

április 22. 17:30 - 19:00

Új-zealandi eredetű maori haka harci tánc segítségével szabadítjuk fel a bennünk lévő potenciált az együtt mozduláson, a hang adáson, grimaszokon keresztül.  A haka gyakorlása segít megtapasztalni milyen az, amikor megengeded a benned lévő erőt, és ezzel egymást tudjuk emelni, meghívni egy felszabadultabb állapotba. Megérezheted milyen, amikor meghallanak és meglátnak.

Mi is ez a bennünk lévő potenciál, amivel dolgozunk?

Az a teremtő képességünk, ami férfi erőből fakad. Ezzel lehet építeni és pusztítani is.  Ezzel és a férfi oldalunkkal fogunk dolgozni, a harcos minőséggel, hogy megérezd mire is vagy képes. Igen a nőknek is van férfi oldala, és férfi energiája. Jól jöhet ez a férfi erő egy helyzetben, amikor nehézségbe ütközöl, vagy határt kell épp húznod.

A férfi erővel való kapcsolat meghatározza a viszonyodat a teremtéssel, a cselekvéssel, a pénzzel és a férfival is. A férfi a keret, a nő a tartalom: ha nem elég stabil és erős a férfi rész, akkor a női oldal sem tud kibontakozni a maga finomságában, áramlásában és szépségében. A férfi részed megtartó kerete nélkül áramlásból sokszor csak sodródás, szétfolyás lesz.

Mire számíthatsz?

A maori hakán és más gyakorlatokon keresztül megtapasztalhatod, hogy mire vagy képes, ha felszabadultabban éled meg a benned lévő férfi erőt.
Szeretettel várunk minden bátor nőt és férfit!

Brúnó és Zoli

Cselekvő Férfi Erő csapata