Események betöltése
29
március

Orgazmikus jóga, egy randevú magunkkal (csoportos foglalkozás)

március 29. 15:30 - 17:00

Randevú magaddal, avagy egy orgazmikus jóga

Mindannyian vágyunk szeretetre és kapcsolódásra, ölelésre és simogatásra. És hogy feltöltődjön a lelkünk, elég annyi, hogy a megfelelő szándékkal érjünk magunkhoz.

Tölts örömteli időt magaddal, öltöztesd virágba a lelked és gyere el, hogy együtt ünnepeljük magunkat és intim térbe lépjünk a testünkkel. Ez se nem orgazmusról szól, és nem is jóga, csupán annyiban, hogy a kulcs a gyakorlás. A célja pedig az önszeretet, a lényünk meghallgatása és visszahangolódás rá. A belső örömünkhöz és gyönyörünkhöz való visszatalálás. A közösség pedig inspiráció, biztonságos tér.

Ha vágysz arra, hogy… visszatérj a testedhez, a letisztult szexualitásodhoz és a gyakorlatban is szabadon legyél a szexualitásodban vagy levetkőznéd a gátlásaidat, vagy egyszerűen csak örülnél a testednek és magadnak, akkor megtaláltad a neked való helyet.

Ez a program szexpozitív, tehát meztelenséget tartalmazhat. Szabad vagy belépni az intim teredbe, szexualitásodba kinyilvánítani az érzéseidet mozgással, légzéssel, hanggal, érintéssel. Szabad vagy olyan sok vagy olyan kevés ruhát viselni, amennyit csak szeretnél. Szabad vagy magadra fókuszálni és lágy tekintettel végignézni a többieken mindaddig, amíg elsősorban magaddal maradsz. Szabadon elhozhatod a kedvenc szexjátékod, síkosítód.

Hozd magaddal a kíváncsiságodat magad felé, lehetőleg egy szarongot vagy lepedőt (ha nem tudsz, korlátozott számban tudunk biztosítani). Hagyd kint annyi búdat és zizegésedet, amennyit csak tudsz, a maradékot pedig hozd el játszani.

Ezen a programon egyéni feladatokra számíts, sem páros, sem csoportos gyakorlatok nem lesznek.

A Fesztivál összes többi programjához hasonlóan ez a workshop nemre, gender-re, nemi orientációra tekintet nélkül látogatható.

Korhatár: 18+!

Kérlek időben érkezz, mert bezárjuk az ajtót kezdésnél.

Részletek

Dátum: március 29.
Időpont: 15:30 - 17:00
Esemény kategóriák: , ,

Helyszín

Helyszín: Aum jóga központ
Cím: Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép
Telefon: 06 30 495 4760