Események betöltése
20
szeptember

Pár-beszéd – Emberi lenyomatok testben és lélekben (előadás – beszélgetés)

2020-09-20 11:00 - 12:30
  • Ez az esemény elmúlt.

Pár-beszéd – előadás, beszélgetés emberi és szexuális problémákról és a változásra való lehetőségekről

Érzékelés, észlelés és kommunikáció, a szexualitás előszobájában

Biztosan nektek is ismerős az a helyzet, amikor álltok egymással szemben, mindenki mondja a magáét és közben, játszmák zajlanak. Beszéltek, de vajon az én-közlést meghallja a másik?! Esetleg meg is érti? Úgy érti, ahogy mondod? Mit „tesz” bele és miért, mit vesz el belőle, pedig fontos lenne?

És mi történik akkor, amikor befogod a szádat? Álltok, némán, egymással szemben. Vajon képes vagy érzékelni őt? Milyen napja volt? Mi bántja? Hogyan érzi magát? Mire vágyik? Mire lenne szüksége?

És, ha a szemed is becsukod? Mit érzékelsz belőle? Érzed a lényét, a fájdalmát, a boldogságát, a vágyát, a szükségletét? Érzed, mit szeretne közvetíteni feléd?

Emlékszel még, milyen az, amikor csukott szemmel, megérinted a párod, közel húzod magadhoz? Együtt tudtok lélegezni? Mennyire engeded be őt, és engeded magadnak a jó érzést? Hárítod, eltolod, vagy átjár?

Egy beszélgetős délutánt tartunk, az emberi működésről, gondolat- és érzésvilágról, alakuló emberi és szexuális problémákról, és beszélgetünk a változtatásra való lehetőségekről is.

A cél, hogy jobban megértsük önmagunkat, társunkat és az intimitáshoz fűződő viszonyunkat.


Megjelent első, pároknak kidolgozott önismereti könyvünk, Szexuális hárítás címmel. Pártatlanul írva és a kölcsönhatásokra mutatva.
Nálatok is probléma az elhidegülés?!
Visszavágyjátok a meghitt, bensőséges kapcsolatot?
Akkor ez a könyv és a hozzá tartozó Női és Férfi munkafüzet, nektek szól! 
Rávilágítunk azon problémákra, folyamatokra, gondolatokra, érzésekre, kezelési módokra, amik elsősorban az intimitás, másodsorban a szexualitás elkerülésére, hárítására szolgálnak. Kérdéseken, útmutatókon át vezetünk, hogy meglássátok saját lehetőségetek a változásra. 
A munkafüzet összefogja az egyéni munkát, és párként segít újra egymásra találni.
 
Előrendeléseteket az itk@intimitascoaching.hu emailcímen tudjátok leadni, hogy biztosan hazavihessétek a könyvet, kedvezményes áron. Akik az érintés fesztivál kapcsán előrendelnek (átutalással teljesítve), 20% kedvezménnyel vásárolhatnak március 29-ig!
A könyv – 3700 Ft+postaköltség, vagy személyes átvétel a fesztiválon.
A 3db-os könyv csomag 10e Ft, ingyen postázva vagy személyes átvétellel a fesztiválon
A 3db-os könyv csomag+1 órás szexuálterápiás konzultáció (egyénileg v. párban) 16e Ft+postaköltség, vagy személyes átvétel a fesztiválon/konzultáción. A konzultáció helyszíne Gazdagrét, 11.ker, előre egyeztetett időpontban.
Találkozzunk idén is az Érintés fesztiválon!
Lacsny Éva – szexuálterapeuta, intimitás coach

Részletek

Dátum: 2020-09-20
Időpont: 11:00 - 12:30

Helyszín

Cím: Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

+ Google Térkép
Telefon: 06 30 495 4760

Szervező

Telefon: 06 30 716 0113