Események betöltése
28
március

Szakrális-kranio egyéni kezelés (45 perces) – Melocco T. Annával

március 28. 14:15 - 17:15

Fontos számomra, ki vagy Te. Ha eljössz hozzám, találkozhatsz önmagaddal és átölelheted azt a részedet is, amely még távol van. Megpihenhetsz önmagadban. Tudatállapotod kiterjedtebb lesz. Egyszerre tudatos és elengedett.

A biodinamikus kranioszakrális terápia a belső folyamatokkal, az életerővel való kapcsolódással dolgozik leginkább a testi folyadékokon, főként a gerincvelőn és a koponyában áramló agyi-gerincvelői folyadékokon keresztül.
A gerincfolyadék finom pulzálására már a régi indiaiak is utaltak. Az egész testünkben jelen lévő folyadékhálózatban különféle hullámmozgás jön létre, ennek erejét, rezgését, hullámzását tudom figyelemmel követni, együtt lenni veled ebben a közös térben, ahol az “Élet lélegzete” kap teret. A lágy érintés váltakozik az erőteljes mozgással, a megfeszített és az ellazított izomtónus egymással kölcsönhatásban van. A kranioszakrális terápia a testünkben működő hullámmozgások öngyógyító folyamatát tudja elősegíteni és táplálni. Bővebben ide kattintva olvashatsz a módszerről.

Minden korosztálynak érdemes kipróbálni az érintés legfinomabb és legmélyebb adományát.

Ha fáj valamid, vagy feszült vagy, a gondolataid megakasztanak, az érzéseid kiakasztanak, vagy csak egyszerűen érintésre vágysz, amit épp nem kapsz meg, szánj magadra egy órát és az univerzum megérkezik hozzád, aki te vagy. Hullám. Rezgés. Bizalom. Érintés.

Ülő és fekvő pozícióban leszel. Ruhában történik a kezelés.

Van zene, és van csönd.

A kezelés időtartama 45 perc, ára 6000 Ft

A kezelés az Érintés Fesztivál belépő megvásárlásával vehető igénybe a fenti összegért.

FIGYELEM! Erre a programra előzetes telefonos jelentkezés kötelező!

Kérjük, hívd a következő számot: 06 20 313 77 57

 

Részletek

Dátum: március 28.
Időpont: 14:15 - 17:15

Helyszín

Helyszín: Aum jóga központ
Cím: Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép
Telefon: 06 30 495 4760