Események betöltése

Tepes Ancsa Zsófia – Kahuna Lomi Lomi

1975-ben születtem Budapesten. Amióta az eszemet tudom érdekel az emberi psziché, a test, a lélek és a szellem egysége, érdekel, hogy hogyan és miért működünk és viselkedünk valahogy, hogy mi motiválja cselekedeteinket. Ezért kezdtem 18 évesen gyerekekkel foglalkozni, mint óvónő, és tanultam az emberi működésről mindenféle megközelítésen keresztül. Természetgyógyászként a kineziológián, asztrológián és pszichológián keresztül nyertem egyre mélyebb megértést arról, ami mozgat bennünket, az ősöktől öröklött lenyomataink, a szüleinktől átvett mintáink és az összes később megszerzett tapasztalatunk.

2000-ben elindultam egy úton, a polinéz gyógymódok irányába és tanultam a polinéz testmunka különböző módszereit: MA-URI, Lomi Lomi Nui és Kahi Loa-7őselem masszázs és testmunkát Magyarországon, majd Hawaiin Kumu Auntie Maile-től, Dániában Hemi és Katja Fox-tól, és Ho’oponopono Hawaii kapcsolatgyógyítási gyógymódokat Kumu Terenia Pomai’kai Mocna-tól. Hawaii Ili ili Hot Stone-Lávaköves masszázst és Tantra masszázst Berlinben tanultam.

2010-ben nagy álmom teljesült azzal, hogy Hawaii-n egy csodálatos idős gyógyító asszonynál, Kumu Lomilomi Auntie Maile-nél fejleszthettem Lomi Lomi Nui masszázs-technikám és Hawaii gyógyításokban tudásom.
2003-ban kifejlesztettem saját masszázstechnikámat, az INKA masszázst, amelyet 2005 óta tanítok is.
2010 óta tanítom ezen kívül a Lomi Lomi Nui és az Ili Ili Hot Stone masszázsokat is.
2004-ben elvégeztem az alternatív mozgás és masszázsterapeuta képzést az ETI-ben, tanultam Thai, Yumeiho és Reflexzóna masszázst, aminek elemeit az INKA masszázsban használom.
2006 óta rendszeresen Berlinben is tartok masszázs tanfolyamokat, adok egyéni kezeléseket.

A testmunka, a kontakt tánc, a jóga, a masszázs és a szenzuális játékok megtanítottak a jelenlétre, a figyelemre, a tudatosságra, az érzékelés és a határok maximális kiterjesztésére. Megtanítottak a legfontosabb dologra, a titokra, hogy hogyan lehet boldog, kiegyensúlyozott életet élni Szeretetben szabadon. Köszönetet szeretnék mondani Sámán, Kahuna tanítóimnak, akik segítettek megnyitni testem, lelkem, szellemem az Univerzum felé, megerősíteni kreativitásom, erőm és önbizalmam.

1998 óta természetgyógyász és masszázs-terapeutaként segítek az embereknek visszatalálni középpontjukba, megismerni és tágítani határaikat, hogy egyre szabadabban élhessék mindennapjaikat.

Következő Események

2020. szeptember

19
szeptember
szeptember 19. 17:30 - 19:00
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

Aloha Mi a Lomi Lomi Nui masszázs? A masszázsok Királynője. Gyógyító érintés. A mozgásban és érintésben való jelenlét Művészete. Szent gyógyító rituálé. A Szeretet kifejezésének Művészete. Átváltozásunk Járműve. Az érintés, masszázs és bodywork egyik legcsodálatosabb formája. A Hawaii-ról származó Lomi Lomi Nui utazás, lebegés, repülés testnek és léleknek egyaránt, miközben segít elengedni a mindennapos feszültségeket, oldja a gátlásokat, segít az önmegismerésben, az öngyógyulásban. Videó ide kattintva nézhetsz róla. Miben lehet segítségedre, mire taníthat meg a Lomi Lomi Nui? Segíthet, hogy…

Tudj meg többet »