Események betöltése

Bartha Kat – hegedűművész, hangterapeuta

Zeneművészként eleinte azt gondoltam, hogy az a feladatom, hogy az embereket harmóniára „hangoljam”.

Később spirituális tanulmányok és energia gyógyászattal való foglalkozás hatására ez árnyaltabbá vált.

A cél az igazi jelenlét megtalálása. A jelenlét, ami egy időtlen kegyelmi állapot. Jelenlét a zenében, térben, magammal és társakkal való kapcsolódásban. Ez ad lehetőséget, hogy azt közvetítsem, ami meg akar szólalni, aminek meg kell szólalnia, közvetítsem akinek, amit a pillanatban hallania kell – szóval, zenével, bárhogy.

A világon minden energia, minden rezgés. Minden transzformálható hallható rezgéstartományra, hangra, és megszólaltatható zeneként. A zene az egyetlen nyelv, amivel a lélekhez közvetlenül lehet szólni.

A zene is érintés – a lélek érintése

www.barthakat.hu

www.katango.hu

Következő Események

2020. március

28
március
március 28. 17:30 - 19:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Jobbféltekés tánc és zenei improvizáció Tánc-előkészítő érzékenyítés és testtudat fejlesztés élő zenére Segítséget kaphatsz saját mozgásodra találáshoz és a másikhoz kapcsolódás hogyanjához szabad kísérletezéssel és elmélyüléssel. Zenészként a mozgókra hangolódás és az egymásra hatás művészetébe kóstolhatsz bele. Kérlek hozz magaddal kényelmes ruhát, 1-2 pár zoknit és hangszereidet! A foglalkozást tartja Tilless Mária Réka táncterapeuta és tanár zene: Bartha Kat hegedűművész, hangterapeuta

Tudj meg többet »