Események betöltése

Bodó Szintia Zoé, Érintés Fesztivál kapcsolattartó, társszervező

Elindultam megkeresni a FORRÁSt, azt, hogy mi ÉRINT meg igazán, és hol van AZ A CSODA, ami a természettel összhangban kívül és belül is gyógyítóan hat. A SZERetet az, ami által kapcsolódunk önmagunkhoz, családunkhoz, természethez, társadalomhoz. A SZERetet az, aminek áramlása által örömet, teljességet élünk meg. Utam során a gyógypedgógiában szerzett tapasztalataim, a játékos egyéni motivációs fejlesztések talaja alatt kutattam és rátaláltam arra a természeti alaptörvényre, ami minden kapcsolódás alapja, mégpedig az, hogy “a hasonló a hasonlót gyógyítja” – similia similibus currentur.

A GYÓGYÍTÓ nyitott figyelem technikája, azaz a JELENLÉT a homeopátia és Shiatsu-testkezelés és a Zen formájában talált meg. Mind gyermekjóga oktatóként, gyógypedagógusként vagy Forrás trénerként, homeopátiás gyógyítást tapasztalóként, gyógyítóként, Shiatsu kezelőként és Zen gyakorlóként a fókuszom az, hogy az ÉRINTÉS ereje lecsendesítsen, és ebben a CSENDben ÖNMAGUNKat GYÓGYÍTsuk az egyre EGÉSZSÉGESebb KAPCSOLÓDÁSok által.

Szerencsés vagyok, hogy az Érintés Fesztivál szervezésében részt vehetek, mert hiszek abban, hogy az ÉRINTÉS-nek harmonizáló ereje van, és megannyi színtéren és mélységben érdemes megtapasztalni. Teljes odaadással tudom ezt társszervezőként támogatni.

Következő Események

  • Sajnos nincs találat.