Események betöltése

Bori Anita – Szexuális önismeret

Évtizedeken át kerülte el a figyelmemet, hogy megkerülhetetlen a szex témája a boldogságkeresésben. Itt hevert az orrom előtt, mint neked is, de a veleje titok maradt. Pedig az a legjobb! 🙂

Elkezdtem a saját életemben kibogozni az összegubancolódott szálakat, mindezt szexuális önismeretnek neveztem el. Korlátlanul színes és izgalmas lett a világ: állati, szentséges, és minden, ami közötte van.

Szexuálterapeuta, gyógypedagógus és jógaoktató is vagyok, így dolgozom fogyatékkal élőkkel, diákokkal, csoportokkal és egyéniben is. Ahogyan mindannyian mások vagyunk, a szexuális arculat is teljesen egyedi. Gyere, fedezd fel a sajátodat biztonságos, kulturált körülmények között, teljesen rád szabottan!

Telefon: 06 30 8563352
Honlap: anaana.hu

Következő Események

2020. szeptember

19
szeptember
szeptember 19. 11:00 - 12:30
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

Saját szexuális nyomoromból 18 éven át tartott kifelé az út. Ennek a belső útnak a mentén lettem olyan segítő, aki szexuális önismerettel foglalkozik terápiás keretek között. Ennek a belső utazásnak az az esszenciája, hogy megtanultam: mikor, mire mondok igent, mire nemet és kommunikálom is, amit érzek és szeretnék. Hogyan lehet a “Stop”, a “nem” nem megakasztó, hanem az áramlást segítő, az intimitás mélyítő, adott esetben a gyönyört fokozó jelzés, lehetőség? Erről fogunk együtt gondolkodni. Nagyon várom, hogy találkozzunk (megint)!

Tudj meg többet »
19
szeptember
szeptember 19. 17:30 - 20:30
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

Állítólag a jó férfinak két tulajdonsága van: kemény és lágy. Milyen a jó nő? Milyen legyen? Férfi és női pólusok mentén körvonalazódunk, férfi-női identitással, a kettő közti dinamikával foglalkozunk, hogyan közelít és kapcsolódik a két fél, hogy ne maradjanak reménytelenül a felek. Keressük a bennünk élő férfit és nőt, önmagunk viszonyát a bennünk élő nővel és férfival, foglalkozunk ezek egymáshoz való viszonyával, valamint az ellenkező nemhez fűződő viszonyunkkal, ránézünk az ezzel kapcsolatos nehézségeinkre, kapcsolódási mintáinkra, kihívásainkra és egy teljesebb kapcsolódásban…

Tudj meg többet »