Események betöltése

Hortolányi Anikó- Tantrikus szemléletű segítő

Spirituális útkeresésem lassan 20 éve kezdődött el, bár a valódi fordulópont az életemben egy indiai utazáshoz köthető 15 évvel ezelőtt. Kezdetben a jógával és okatásával foglalkoztam, majd fokozatosan ismertem meg és mélyültem el különböző módszerekben és terápiákban. Az érintés-légzés- mozdulat alaphármasa jelenleg is foglalkozásaim alappillérei. Tantrával közel 10 éve folalkozom, ezen belül is a masszásszal és oktatásával is kb. 6 éve. A Tantra bizonyult számomra a legintenzívebb önismereti útnak, épp ezért igyekszem az ismereteimet és tapasztalásaimat megosztani másokkal is egy természetes, közvetlen módon és közegben. Az intimitás, a valóság Tudatos megtapasztalása számomra az elsődleges fejlődési út, szeretetettel várok mindenkit, akiben már megébredt a kiváncsiság Önmaga felfedezésére és valódi megtapasztalására.

Következő Események

2020. március

28
március
március 28. 15:30 - 17:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

A TantraFlow mindazoknak szól, akikben már megébredt a vágy, hogy megtapasztalják a Valóságot. Egy önismereti program, ahol a tudatos érintések, kapcsolódások, jógagyakorlatok és légzéstechnikák segítségével tágítjuk tudatunk határait. Ebben a közösen létrehozott biztonságos energiatérben nemcsak öntudatlanul sodródva születnek meg találkozások, hanem önmagunkkal és másokkal való mélyebb kapcsolódáson keresztül, a személyes tapasztalásaink fokozatosan rajzolják át korábbi énképünket, olyan változásokat idézve elő, melyek egy korlátlanabb, felszabadultabb, teljesebb életminőség megélése felé visznek.

Tudj meg többet »
29
március
március 29. 11:00 - 12:30
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Ez a Női-kör  azoknak a nőknek szól, akikben már megébredt a kíváncsiság, hogy felfedezzék, megismerjék, majd megéljék a bennük szüntelenül jelen lévő női minőséget. Ez a program rólad szól a Te időd és tered, hogy olyan irányokat és eszközöket ismerj meg, amik segítenek elindulni azon az úton, amire vágysz, nőiséged kiteljesedésének útján.  Természetesen ez az idő nem elegendő ahhoz, hogy minden egy csapásra megváltozzon, de mindenképpen segít, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, Benned a Nőhöz!  Egyszerre lesz jelen a mozgás és…

Tudj meg többet »