Események betöltése

Hrotkó Heléna – Holisztikus tánctanár és test-tudat tréner

2010-ben végezetem a Kortárs Tánc Főiskolán, ahol leginkább a testtudattal és az anatómia megismerésével kezdtem el foglalkozni – a mozgáson és érintésen keresztül. Főiskolás éveim után Holisztikus tánctanári képesítést szereztem Sabine Parzer bécsi tánctanár képzésén.

2012 óta rendszeres órákat, kurzusokat, elvonulásokat tartok, itthon és külföldön egyaránt, melyek fő fókusza testünk mélyreható megismerése és mozgásunk felszabadítása. 2 éve vezetek Női Kört Rév Szilvia pszichológus barátnőmmel, kolléganőmmel. Az utóbbi évben önismereti célú szakrális utazások keretében is vezetek csoportokat, melyek során különleges erőhelyeken tartok mozgásmeditációkat, mozgásos rítusokat.

Célom, hogy testünkkel való kapcsolatunk – annak megismerésén keresztül – otthonosabbá, szeretetteljesebbé váljon és hogy ki-ki megtapasztalja a saját magának és az egymásnak szentelt figyelem gyógyító hatását.

Facebook oldal: www.facebook.com/bodyblooming

Következő Események

2020. március

28
március
március 28. 11:00 - 12:30
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Nem árulok el titkot ha azt mondom, hogy nőként él bennünk egy férfi oldal, egy belső férfi és férfiként is létezik egy belső nő. Így lehetséges az, hogy női testben jangos, férfias energiákat tudunk megmozgatni és hogy férfiként lágy, női minőségeket is képesek vagyunk működtetni. Fontos felismerni, hogy hogyan használjuk -vagy hogyan nem- személyiségünk ezen aspektusait, hogy a bennünk élő férfi és női energiák egyensúlyba kerüljenek és harmonikusan működjenek, ami egész életünkre és annak minden területére kihat: a munkánkra, a…

Tudj meg többet »