Események betöltése

Hummel Zsolt – Intimitás Gourmet

Fejlődés a küszöbön túl…

Az Intimitás Gourmet egy szomatikus szexuális fejlesztési módszer. Az Intimitás Gourmet legfontosabb célja, hogy szomatikus gyakorlatokon keresztül fejlessze az egyéni szexualitás minőségét. A testi gyakorlatokon túl kiemelt fontossággal van jelen a vágy, az egyéni testi vágy, a fétisek és minden ehhez kapcsolódó szégyen, frusztráció és blokk felismerése is.  Amikor belekerültem a tudatos szexualitás világába azt tapasztaltam, hogy a testtudatosító módszerek legtöbbje kimerül a masszázs és az érintéstechnikák oktatásában. A három legfontosabb dolog, amire én nem kaptam választ:

  1. Mi legyen a vággyal, sőt mi is a vágy?
  2. A testi megélésnek mennyire lehet tág a spektruma, mi is a teljes kielégülés?
  3. A vágy, ami bennünk van, ami a testünk mélyén lehet forrongva, vagy épp elbújva dübörög, hogyan hozható felszínre, hogyan lehet a személyes intimitás része?

Mert ez is én vagyok. A vágy tudatosítása és az intimitásunkba való beemelése elmaradhatatlan része a szexualitásunknak. Az Intimitás Gourmet hisz abban, hogy a minőségi szexuális megélés hatással lesz az élet többi terültére is és fordítva, az élet minőségibb megélésének ereje visszahat a szexualitásra is. Mindenkinek egyéni és egyedi az útja, az Intimitás Gourmet ezért az egyéni fejlesztésre helyezi a hangsúlyt. Az Intimitás Gourmet elsődleges célja, hogy a testi megélés minősége egyszerre legyen magasabb, egyszerűbb és tisztább. Az Intimitás Gourmet lehetőséget ad azok számára, akik befogadóak a szomatikus gyakorlatokra, hogy minőségibbé tegyék önnön szexualitásukat.

Következő Események

2020. március

29
március
március 29. 13:30 - 15:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Feláll? Nem áll Fel. Feláll. Aztán mi lesz? Azt sem tudjuk mikor, hogyan, mennyi idő alatt áll fel, miért marad állva. Mire áll fel, milyen érintésre. Pedig ha nem áll fel, sok minden nem lesz. Ha nem áll fel, marad a kétség, a rossz emlék. De a farok nem ennyi, hogy áll vagy nem áll. Él, mindig. Állva is, nem állva is. Miként érintsük, hogy fogjuk meg. Mire reagál. Hiszek abban, hogy a szex alapja, a minőségi erekció. Ahhoz minőségi…

Tudj meg többet »