Események betöltése

Kayser Viktória Alexandra – Családállító

Kayser Viktória vagyok, 49 éves. Eredeti szakmámat tekintve ápolónő, altatónővér. Az egészségügy sok területén dolgoztam, éppúgy szeretem a nagy figyelmet és koncentrációt, tökéletes szakmai felkészültséget igénylő területeket (mentőztem, műtőben dolgoztam);mint a békésebb, a betegekkel való együttműködő kapcsolat kialakítását igénylő osztályos munkát (belgyógyászaton, kardiológiai őrzőben dolgoztam). Jelenleg, egy számomra nagyon vágyott, különleges területe felé kacsintgatok, hospice ápolóként szeretnék, hosszú kihagyás után, újra aktívan az egészségügyben dolgozni.

30 éve édesanyaként is rengeteg tapasztalatot szereztem a téren, hogy hogyan függnek össze a családrendszerben lévő dinamikák, mintázatok a hétköznapi valóságunkkal. A felszínen, az életünkben, a testben megjelenő tünetek sokszor visszavezethetőek a családrendszerben lévő sérült pontra, melyek blokkokként jelenhetnek meg, ezzel akadályozva életünk harmonikus folyását. E blokkok kioldása nagyon felszabadító tud lenni minden családtag számára.  A Hellinger-féle családállítással aktívan 11 éve foglalkozom, a Magyarországi Hellinger Intézetben tanultam, Pálmai Dezső idejében.

Több alternatív módszert tanultam, építettem be az életembe, munkámba többek között: NLP, Hamer doktor tana, Bach virágterápia, légzés és relaxációs technikák, Erőszakmentes Kommunikáció, Gyászfeldolgozás és tengernyit foglalkoztam hétköznapi pszichológiával, gyermek lélektannal, szeretetnyelvekkel …

Jelenleg (8 éve) a család- és rendszerállítás a fő tevékenységem. Főleg egyéni állításokat vezetek, ahová szeretettel várom azokat, akiknek a csoport „sok” lenne. És havonta egy csoportot is hirdetek. Amikor megérik a „mező”, tematikus állításokat szervezek, hogy tegyünk, tehessünk valamit a mindannyiunkat érintő dolgok jobbításáért, kioldva a tudat alatt lévő egyéni és kollektív blokkokat, elakadásokat.

Ezek keretében olyan témákkal foglalkoztunk, mint: Mai gyerekek és a védőoltások, Férfi-Nő kapcsolat, Rend a családban, Belső gyermek, Oktatás, Intimitás, Férfi-Nő-Vágy-Szex.

Telefon: 06 30 410 78 71

Következő Események

2020. március

28
március
március 28. 17:30 - 19:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Tematikus állítás A családállítás egy különleges formája a tematikus állítás, amikor nem egyéni témával dolgozunk, hanem mindannyiunkat érintő témakörrel. A rendszerszemlélet és a „nincs kirekesztés” itt is alap. A családállítás egy erőteljesen jobb agyféltekés módszer, ahol nem gondolkodunk, nem okoskodunk…. Érzünk, érzékelünk, átadjuk magunkat testestől-lelkestől a kollektív tudat alatti térben lévő - a rendeződést, harmóniát elősegítő - belső mozgásnak. Ez alkalommal az állítás rejtetten indul, senki nem tudja, hogy kit vagy mit képvisel, még én sem, így kizárjuk, hogy az…

Tudj meg többet »