Események betöltése

Kékes Réka – szomato-szexuális fejlesztő

2011 óta foglalkozom egyénre szabott tanácsadással testtudatosság, szexualitás, intimitás és kapcsolati témákban. Gyakorlati tapasztalataimat a szexualitás szélsőséges területein is megszereztem – egészen a szexmunkától kezdve a tantrikus beavatásokig.
Munkámat különféle testtudatosságot fejlesztő módszerek – sámánikus, tantrikus és más bodywork technikák határozzák meg – melyek a tradicionális megközelítések újraértelmezését és integrációját teszik lehetővé a mai kor embere számára.
Jelenleg az egyéni folyamatok mellett workshopokat, előadásokat, képzéseket tartok.
Szakterületeim:
szexuális energiamunka
kapcsolati energetika
érintésművészet
feminin-maszkulin integráció
energetikai testorgazmus

Következő Események

2020. március

28
március
március 28. 19:30 - 21:00
Aum jóga központ, Stáhly utca 13
Budapest, 1085 Magyarország

Az érintés lélegzet, melyen keresztül magunkba szívjuk a világot, kapcsolatba lépünk vele, és kialakítjuk a határainkat is általa. Az érintés megteremti azt a biztonságot és bizalmat a környezetünkkel, amiben úgy érezhetjük, sebezhetővé és befogadóvá válhatunk. Az intim érintés a kapcsolatokban megteremti azt az ellazultságot, hogy levehetjük védelmi páncélunk, és feltárulkozhatunk. Ha ez hiányzik, akkor testünk alkalmatlan lesz a valódi izgalmi állapotok átélésére, és a szexualitást feszültséglevezetésként vagy stresszoldásként fogjuk használni. Ez az előadás abban nyújt segítséget, hogy tudatossá tegyük az…

Tudj meg többet »