Események betöltése

Kristóf István – Életminőség Javító, Tantra Masszőr

-lélekoldó masszázsok

-életminőség javító tanácsadás

-önismereti csoportok

-masszázs tanfolyamok

Ahogyan bennem keveredik a MAGyarságom, a spiritualitásom, a SZER ami átitat és körbevesz, úgy jelenik meg a Tantra-Fény-Mag-ban minden, Aki Vagyok

A tantrát az utamnak tekintem. Mivel a tantra több ezer éve létezik és változik a mai napig, és ezután sem áll meg a fejlődése, szabad és megengedő, tudatos, a világot és a benne zajló folyamatokat elfogadja, nem akarja megváltoztatni, hanem alkalmazkodik hozzájuk, ezért követendő irányzatnak tartom, hiszen én is ilyen vagyok.

A hagyományos tantra irányzatok nem feltételnül osztják ezt a véleményt, azonban a Föld emelkedése, a felgyorsult fejlődés már ezt követeli meg, hogy a tantra alapjait magunkba olvasztva új, önálló útra térjünk, a vakon követés, és más világnézetek figyelmen kívül hagyása helyett.

Elfogadom a sorsom, a világot olyannak, amilyen.

Minden úgy jó, ahogy van…hiszen miként és miért lenne másként? Közben fejlődök, tapasztalok, tanulok, megélem azt, amiért a Földre érkeztem. Hálás vagyok mindezért, hálás vagyok mindenért..

A spirituális világba 2002-ben tértem vissza. Azóta fejlődöm, tanulok és tapasztalok ezen az úton. A kezdeti önképzés (spirituális könyvek, beszélgetések, ezoterikus közösségek rendezvényei) lassan gyakorlatiassá vált az életemben, és fokozatosan belemerültem az energiák megtapasztalásába. Kezdtem érzékelni, tisztítani, majd áramoltatni és irányítani őket.

Az élet egy tanulási folyamat, a sors számos segítséget és támogatást nyújt a fejlődésben, ha nyitott szemmel, és még inkább nyitott szívvel viszonyulunk környezetünkhöz, és azon keresztül önmagunkhoz.

A kundalini jóga nagyban segített mindezt fejlesztenem. A csakrákkal történő különböző gyakorlatokat elvégezve (érzékelés, tisztítás, töltés) fokozatosan közelebb kerültem önmagamhoz, és a lelkemhez, ennélfogva mások lelkéhez is.

Az élet lényege a megtapasztalás. Ezen az úton az elfogadás által leszel képes legkisebb ellenállásban haladni, miközben nyitott szemmel és nyitott szívvel viszonyulsz a világhoz. A jóga mellett érdeklődéssel fordultam a tantrához, mint világnézethez, és közben találkoztam több tantrikus módszerrel és gyakorlattal, melyek során megtapasztalhattam saját magam, és egy másik ember testi és lelki folyamatait, érzékelhettem energiáit.

2015-től a tantra és yoni masszázzsal komolyan kezdtem foglalkozni, számos pozitív visszajelzés erősít meg abban, hogy érdemes folytatnom ezt az utat.

Telefon: 06 30 5869814

Következő Események

  • Sajnos nincs találat.