Események betöltése

Lacsny Éva – Szexuálterapeuta és intimitás coach

Intimitás, szexualitás és életvezetési tanácsadóként dolgozom. Igyekszem egyénre szabottan a legátfogóbb megoldásokkal szolgálni, tudásommal és tapasztalatommal a te személyes fejlődésedhez hozzátenni. Mindig is egy empatikus és segítőkész attitűd jellemzett, egy mélyebb figyelem, és megértés embertársaim felé. Ebből szeretnék továbbadni Neked.
Szexuálterapeuta képesítést szereztem, miközben néhány éven át egy amerikában végzett és praktizált pszichológus mentorált, így különösen sokat tanultam tőle.

Fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődésemet, hogy a gyógyulásodra, fejlődésedre szánt idő a lehető leghatékonyabban teljen.

Azt tapasztaltam, hogy a legtöbb szexuális eredetű probléma az élet más területein kezdődik, ám ott is kivetül, így a módszereimet tekintve nagyon gyakorlatorientáltan, az egyénre koncentrálva, minden életterületet vizsgálva keressük meg azokat a pontokat, amelyek negatívan hatnak az önértékelésre, a szociális életre és a szexusra.

Amiben segítségedre lehetek:

  • életmód tanácsadás (életvezetés, táplálkozás, edzés, tudatos élet beállítása)
  • egyéni tanácsadás, fejlesztés
  • párkapcsolati tanácsadás, az intimitás és szexualitás helyreállítása
  • szexuálterápia (szexuális zavarok, blokkok, kényszerek gyógyszermentes kezelése kognitív és alternatív terápiák egyesítésével)
  • szexuális függőségek kezelése

Facebook-oldal: www.facebook.com/consultation.centre

Megjelent első, pároknak kidolgozott önismereti könyvünk, Szexuális hárítás címmel. Pártatlanul írva és a kölcsönhatásokra mutatva.
Nálatok is probléma az elhidegülés?!
Visszavágyjátok a meghitt, bensőséges kapcsolatot?
Akkor ez a könyv és a hozzá tartozó Női és Férfi munkafüzet, nektek szól!
Rávilágítunk azon problémákra, folyamatokra, gondolatokra, érzésekre, kezelési módokra, amik elsősorban az intimitás, másodsorban a szexualitás elkerülésére, hárítására szolgálnak. Kérdéseken, útmutatókon át vezetünk, hogy meglássátok saját lehetőségetek a változásra.
A munkafüzet összefogja az egyéni munkát, és párként segít újra egymásra találni.
Előrendeléseteket az itk@intimitascoaching.hu email címen tudjátok leadni, hogy biztosan hazavihessétek a könyvet, kedvezményes áron. Akik az érintés fesztivál kapcsán előrendelnek (átutalással teljesítve), 20% kedvezménnyel vásárolhatnak március 29-ig!
A könyv 3.700 Ft+postaköltség, vagy személyes átvétel a fesztiválon.
A 3db-os könyv csomag 10.000 Ft, ingyen postázva vagy személyes átvétellel a fesztiválon
A 3db-os könyv csomag+1 órás szexuálterápiás konzultáció (egyénileg v. párban) 16.000 Ft+postaköltség, vagy személyes átvétel a fesztiválon/konzultáción. A konzultáció helyszíne Gazdagrét, 11.ker, előre egyeztetett időpontban.
Találkozzunk idén is az Érintés fesztiválon!
Telefon: 06 30 716 0113
Telefon: 06 30 716 0113

Következő Események

  • Sajnos nincs találat.