Események betöltése

Nagy Sándor – Gyógymasszőr, fizioterapeuta, gerinctréner

2008 óta foglalkozom fizioterápiával, 2011-től oktatom is. Alap szakmámat tekintve gyógymasszőr vagyok. Emellett nagy érdeklődést tanúsítok a keleti kultúrák és orvoslás iránt, így csak idő kérdése volt, hogy a tradicionális masszázsfajtákkal és koncepcióikkal is megismerkedjek, mint például a Thai masszázzsal, vagy a Yumeiho-val.

Ezen felül gerincvédő személyi edzéseket tartok. Gerinctrénerként a természetes mozgás- és tartásminták visszaállításával próbálok a „passzív” masszázs mellett egyfajta „aktív” öngyógyító technikát is a hozzám fordulók kezébe adni.

Két fő hobbim a zene és a Kung-Fu. 1998 és 2002 között aktív zenész voltam, majd a főiskola évei alatt – eleinte hobbiból – elkezdtem elmélyedni a zeneterápiában. 2011-ben kezdtem masszázsokat oktatni, és még abban az évben megalapítottam saját iskolámat a Zeneterápiás Masszázs Iskolát is, mely 3 éven keresztül működött.

Ezzel párhuzamosan a legnagyobb nyári fesztiválok egészségügyi bázisán a fizioterápiás részleg vezetőjeként kidolgoztam egy olyan technikát az ottani orvosoknak és egészségügyi személyzetnek a hosszú, fárasztó műszakokhoz, amivel viszonylag rövid idő alatt tudtam őket sokkal nagyobb hatékonysággal frissíteni és energetizálni, mint az addig ismert módszerekkel. Az új technika végül a Dinamikus Rapid Masszázs nevet kapta.

A sikerek nyomán 2015-ben megalapítottam a Rapid Massage Service-t. Azóta ez a főállásom, oktatom és művelem is benne a Rapid Masszázst, párommal afféle családi vállalkozásként csináljuk. 2013-ban pár év rendszertelenség után rendszeressé tettem az életemben másik fő hobbimat a Kung-Fu-t is. Ebből nagyon sok inspirációt merítek azóta is a mozgásom, a légzésem és az érzékszerveim fejlesztéséhez, aminek nagy hasznát veszem a munkámban is.

Következő Események

2020. szeptember

20
szeptember
szeptember 20. 13:30 - 15:00
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

Ezen a workshopon olyan egyszerű, de nagyszerű dolgokat tanulhatsz az érintésről és a masszázs általános alapjairól, amivel gyakorlatilag kezdő/amatőr masszőrré tudsz válni, és kellemes, szeretetteljes élményeket tudsz okozni szeretteidnek, barátaidnak otthon. Megtanulhatod, hogy mindenféle előképzettség és tapasztalat nélkül hogyan érj hozzá valakihez, hogy az biztosan kellemes legyen neki. Olyan egyszerű, célirányos praktikákat sajátíthatsz itt el, amikkel bárhol, bármikor örömet és megkönnyebbülést tudsz okozni ismerőseidnek, és amikkel érdeklődőként betekintést nyerhetsz a fizioterápia világának legalapvetőbb elveibe és gyakorlataiba. A workshop témái: A…

Tudj meg többet »