Események betöltése

Nagy Sanka – Gyógymasszőr, fizioterapeuta, gerinctréner

2008 óta foglalkozom fizioterápiával, 2011-től oktatom is. Alap szakmámat tekintve gyógymasszőr vagyok. Emellett nagy érdeklődést tanúsítok a keleti kultúrák és orvoslás iránt, így csak idő kérdése volt, hogy a tradicionális masszázsfajtákkal és koncepcióikkal is megismerkedjek, mint például a Thai masszázzsal, vagy a Yumeiho-val.

Ezen felül gerincvédő személyi edzéseket tartok. Gerinctrénerként a természetes mozgás- és tartásminták visszaállításával próbálok a „passzív” masszázs mellett egyfajta „aktív” öngyógyító technikát is a hozzám fordulók kezébe adni.

Két fő hobbim a zene és a Kung-Fu. 1998 és 2002 között aktív zenész voltam, majd a főiskola évei alatt – eleinte hobbiból – elkezdtem elmélyedni a zeneterápiában. 2011-ben kezdtem masszázsokat oktatni, és még abban az évben megalapítottam saját iskolámat a Zeneterápiás Masszázs Iskolát is, mely 3 éven keresztül működött.

Ezzel párhuzamosan a legnagyobb nyári fesztiválok egészségügyi bázisán a fizioterápiás részleg vezetőjeként kidolgoztam egy olyan technikát az ottani orvosoknak és egészségügyi személyzetnek a hosszú, fárasztó műszakokhoz, amivel viszonylag rövid idő alatt tudtam őket sokkal nagyobb hatékonysággal frissíteni és energetizálni, mint az addig ismert módszerekkel. Az új technika végül a Dinamikus Rapid Masszázs nevet kapta.

A sikerek nyomán 2015-ben megalapítottam a Rapid Massage Service-t. Azóta ez a főállásom, oktatom és művelem is benne a Rapid Masszázst, párommal afféle családi vállalkozásként csináljuk. 2013-ban pár év rendszertelenség után rendszeressé tettem az életemben másik fő hobbimat a Kung-Fu-t is. Ebből nagyon sok inspirációt merítek azóta is a mozgásom, a légzésem és az érzékszerveim fejlesztéséhez, aminek nagy hasznát veszem a munkámban is.

Következő Események

  • Sajnos nincs találat.