Események betöltése

Pegán Attila – TestSzobrász Műhely Vezető

Idén 20. éve praktizálok az érintéses terápiák világában. Mindegyik módszerben, amit ezalatt az idő alatt megismertem, ugyanazt találtam az ember megismeréséről, csak mindig másik kulturális közeg által megfogalmazva. Az eleinte effleurage és petrissage technikákból álló tudásom hamar felvérteződött a thai masszázs nyújtásaival és a Sen vonalak megismerésével. Tovább mélyítve ismereteimet az Anatomy Trains elméletéhez és a Strukturális Integráció gyakorlatához nyúltam és létrehoztam annak magyar változatát a TestSzobrászatot. Ebben az irányzatban kapcsolódik össze a fizikai test, annak energetikája és kapcsolata a szellemmel és a lélekkel.

Azt kutatom, hogy a testtartás változása, változtatása milyen folyamatokat indít el a lélek, illetve a társadalom szövetében.

Facebook-oldal: www.facebook.com/TestSzobrászat-367330083362063/

E-mail: muhely@testszobrasz.hu

Következő Események

2020. szeptember

19
szeptember
szeptember 19. 13:30 - 15:00
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

Dr. Ida P. Rolf a Strukturális Integráció névadója használta ezt a kifejezést a testtartás megfigyelésére. Az Érintés a távolból azt jelenti, hogy a testtartás megfigyelése és annak érthető visszajelzése automatikusan fejlesztő, változtató hatású. Ezt a módszert a TestSzobrászatban TestOlvasásnak nevezzük, ami az alapja a testtartás fejlesztő TestSzobrász kezeléseknek. Ezen a workshopon sokat tanulhatsz magadról, saját testtartásodról, illetve alapszinten elsajátíthatod a TestOlvasást, ami hasznos lehet, ha emberekkel foglalkozol. Ha jógatanár, edző, tánctanár vagy esetleg coach vagy, hamar hasznát tudod majd venni…

Tudj meg többet »