Események betöltése

Pogány Anikó – Pszichodráma vezető, mediátor, coach, erőszakmentes kommunikáció tréner

Pogány Anikó vagyok. 2004 óta foglalkozom önismerettel és személyes fejlődéssel csoportos és egyéni közegben. Pszichodráma vezető vagyok, coach és mediátor. Négy éve egy felbomlott párkapcsolatom döbbentett rá, hogy valójában sokkal erőszakosabban kommunikálok, mint azt gondoltam magamról és mint ahogy szeretnék. Ezután több erőszakmentes kommunikációs alap- és haladó tanfolyam, a trénerképző, és leginkább a hétköznapi életem helyzetei formálták át a szemléletemet, a gyakorlatomat és engem. Most már én is egyre több helyzetben adom tovább ezt a szemléletet és módszertant, amiről látom, hogy képes nagyobb megértést és szeretetet vinni kapcsolatokba anélkül, hogy bármelyikünk úgy érezné, meg kell változnia ehhez. Az erőszakmentes kommunikációt hatalmas lehetőségnek és hatékony módszernek tartom arra, hogy nagyobb elfogadást, szabadságot, nyitottságot és felelősségvállalást vigyünk kapcsolatainkba a magánéletben és a társadalomban egyaránt.

  1. augusztusa óta a CNVC (Center for Nonviolent Comunication) által nyilvántartott nemzetközileg akkreditált erőszakmentes kommunikáció tréner jelölt (registered candidate for CNVC certified trainer) vagyok.

LinkedIn profil: https://www.linkedin.com/in/aniko-pogany-55049554/

Következő Események

2020. szeptember

20
szeptember
szeptember 20. 13:30 - 15:00
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Jurányi utca 1-3.
Budapest, 1027 Magyarország

Minden máson elkövetett erőszak (ítélet, kritika, érzéseinek és szükségleteinek figyelmen kívül hagyása) mögött legalább egy önmagamon elkövetett erőszak, ítélet, érzéseim elutasítása, szükségleteim ignorálása áll. Hogyan beszélek saját magammal? Önvád, önkritika, szégyen, bűntudat. Ütnek, vágnak, gúzsba köthetnek a gondolataim. Összeszorul a gyomrom, torkomban dobog a szívem. Ezen az interaktív workshopon megismerjük és gyakoroljuk az erőszakmentes kommunikáció szemléletét és módszertanát. Gondolatainkon túl és testi érzeteinken keresztül érzéseinkhez és szükségleteinkhez találunk vissza. A magunkra és másokra mondott vádak és ítéletek mögött ki nem mondott…

Tudj meg többet »